Ο Νέος Δήμαρχος Λαμιέων στον Σεβασμιώτατο

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο εδέχθη το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στογραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

            Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Καραΐσκο και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

            Για αρκετή ώρα είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Καραΐσκος συνεχάρη για ακόμη μία φορά τον Ποιμενάρχη μας για το Ποιμαντικό, Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Πολιτιστικό έργο, το οποίο επιτελεί η Ιερά Μητρόπολίς μας σε ολόκληρη την Φθιώτιδα και τον διαβεβαίωσε,  ότι και από την θέση του Δημάρχου θα είναι στο πλευρό της Μητροπόλεως, ως συμπαραστάτης και αρωγός στο πολύπλευρο αυτό έργο.

            Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Καραΐσκο και του ευχήθηκε πατρικώς να έχει μια ευλογημένη , ειρηνική και καρποφόρο Δημαρχεία για το καλό των κατοίκων και του Ιστορικού αυτού τόπου,  της ένδοξης και λεβεντογένας πόλεως μας.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη