Παρατημένη και βρώμικη η ιστορική Παλαιά Δημοτική Αγορά Λαμίας

Οι φωτογραφίες είναι από τους χώρους όπου βρισκόταν η Παλαιά Δημοτική Αγορά Λαμίας στο κέντρο της πόλης.


Παντού διακρίνονται η εγκατάλειψη και η βρωμιά σε ένα από τα νευραλγικά σημεία της Aγοράς της Λαμίας,το οποίο έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του, πληγώνοντας του Λαμιώτες και προβληματίζοντας τους επισκέπτες που είχαν την ατυχία να βρεθούν εκεί.


Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να διερευνηθεί με μελέτη ο τρόπος που θα αναπλαστεί και θα εξωραϊστεί ο ιστορικός αυτός χώρος της Λαμίας ώστε να αποκτήσει την παλαιά του αίγλη αλλά και να προσφέρει στην ανάπτυξη και την επισκεψιμότητα της Λαμίας.


Οι ιδέες υπάρχουν και ήδη έχουν εκφραστεί όμως θεωρούμε πως το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να επιλεγεί εκείνη που θα αναμορφώσει και θα αξιοποιήσει τον χώρο γιατί αυτή τη τραγική κατάσταση δεν μπορεί πλέον να την ανεχτεί κανένας Λαμιώτης.


Και βέβαια μέχρι να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπάρξει άμεσος καθαρισμός,κλάδεμα-περιποίηση δένδρων,εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού (στην οδό Αιόλου από τα σκαλιά της Όθωνος μέχρι τα σκαλιά της οδού Λυκούργου) και συνεχής εποπτεία από τις υπηρεσίες του δήμου.



Παναγιώτης Στασινός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη