Τρεις συλλήψεις στην Κύμη Ευβοίας για ζωοκλοπή

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης Ευβοίας, συνέλαβαν (3) ημεδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί ζωοκλοπής

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με (18) ερίφια που είχαν αφαιρέσει από δύο ποιμνιοστάσια

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-06-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 51, 46 και 62 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προχθές (09-06-2019) απογευματινές ώρες, εισήλθαν σε δύο ποιμνιοστάσια, ευρύτερης περιοχής της Κύμης και προέβησαν στην αφαίρεση συνολικά (18) εριφίων.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, έμφορτο με τα προαναφερόμενα ερίφια, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη