Οι S-400, οι Αμφικτιονίες, οι σήμερα Διεθνείς Ενώσεις

Οι S-400, οι Αμφικτιονίες, οι σήμερα Διεθνείς Ενώσεις.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Οι S-400 είναι ΠΡΟΣΘΕΤΟ πρόβλημα εναντίον μας. Μπορούν να αντιμετωπιστούν, με αντίστοιχο εξοπλισμό μας. Όμως απαιτούν δαπάνη μεγάλη και η ελληνική τσέπη δεν αντέχει. Στέγνωσε. Τη βοήθεια θα έπρεπε να τη δώσει η… «Ευρώπη». Σύνορα της είμαστε, ΑΚΡΙΤΕΣ εμείς ΕΔΩ. Σύνορα εν κινδύνω. Να καλύψουν τη δαπάνη υπεράσπισής τους, υπεράσπιση ΕΥΡΩΠΗΣ. Το ΝΑΤΟ, πλέον, με εντός του χώρα (μέλος ή όχι) με όμως προστρέχουσα σε αυτό εκτός «συμμαχίας» Δύναμη «τροφοδότη οπλικών συστημάτων» εναντίον χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ, πρέπει να καλύψει ΤΕΤΟΙΑ δαπάνη υπεράσπισης μέλους του εν κινδύνω από άλλο… ως «μέλος της», όχι για «εμάς ως μονάδα» αλλά ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ως Σύνορα Συμμαχίας και Σκοπούς της. Και εμείς εδώ ΑΚΡΙΤΕΣ απέναντι στον Βαρβαρισμό εναντίον Πολιτισμού και Εθνών και Συμμαχίας Κρατών μας. Οι Αρχαίες Αμφικτιονίες ως Πηγή σύγχρονων Διεθνών οργανισμών – Ενώσεων Κρατών, Ε.Ε.-ΟΗΕ-ΝΑΤΟ ανάγκη από ΕΔΩ να προβληθούν και να αξιοποιηθούν. Στην Αρχαία Ανθηλη οι Αρχαίες Αμφικτιονίες ΟΜΟΡΕΣ με τον Λεωνίδα – Θερμοπύλες δίνουν από αιώνες την ΟΥΣΙΑ Συμμαχιών για αντιμετώπιση και του ΕΝΤΟΣ Συμμαχίας Βάρβαρου ΜΕΛΟΥΣ της στην άδικη επίθεση του εντός άλλου μέλους Συμμαχίας – Αμφικτιονίας. Όπου ΔΙΕΘΝΕΙΣ Συνθήκες και Πνεύμα και Σκοπός Συμμαχίας δέχονται επίθεση από εκτρεπόμενο μέλος της ΠΡΕΠΕΙ να συνενώνουν εναντίον του εκτρεπομένου ΟΛΑ τα λοιπά μέλη. ΑΥΤΟ λένε οι Αρχαίες Αμφικτιονίες, Πηγή – Έμπνευση – Οδηγός – Θεμέλιο όλων των σύγχρονων Συμμαχιών μας.
Ο ορυκτός πλούτος δίνεται σε εκμετάλλευση «Κρατών – μελών Συμμαχίας» λόγω έλλειψης δικών μας μέσων και Γνώσης, αλλά και με αντιστάθμισμα την Κρίσιμη Ώρα την Υπεράσπιση από ΟΛΗ τη Συμμαχία ΥΠΕΡ μας δυναμικά και με συγκεκριμένη ΠΡΑΞΗ αποτροπής και Νίκης Δυνάμεων Συμμαχίας εναντίον οποιουδήποτε επιτιθεμένου εναντίον ΣΥΝΟΡΩΝ Ευρώπης και ΔΥΣΗΣ και Πολιτισμού ΔΥΣΗΣ και Πολιτεύματός μας ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΛΩΝ, ως ΕΝΑΣ. Μέχρι την κρίσιμη αυτή Ώρα όμως, οι Προμηθείς μας ΕΔΩ πρέπει να εξοπλίσουν ΑΜΥΝΑ ενημερώνοντας καλώντας σε θυσίες όλων μας. Αλλιώς οι Επιμηθείς και αι Μωραι Παρθένοι δεν είναι παρά για… παρηγοριά σε συμφορές, καταγραφές και δάκρυα σε καταστροφές και… ταφές… μετά… 
Προειδοποίηση καταγράφηκε, διαδόθηκε μεν, όχι μόνο δια δημοσιεύματος αναλυτικά στον Τύπο, αλλά κατά… πρόβλεψη, και εντός θεσμικού οργάνου Δημοτικού Συμβουλίου ότι: 3.500.000 (τρισήμισυ εκατομμύρια) ΕΛΛΗΝΕΣ θα απομείνουμε εντός του αιώνα μας, «συμπατριώτες αξιωματούχοι μας» τι πράττουν ποιο ΧΡΕΟΣ αδιαφορούν και ακόμα… ΑΔΡΑΝΟΥΝ!!!
ΟΛΑ τα… Ινστιτούτα Μελετών τώρα… εδώ και μόλις δύο χρόνια τεκμηριώνουν… ότι το 2050-2060 θα είμαστε ΕΔΩ… Έλληνες ως… Έθνος… στην Πατρίδα Ελλήνων και Πολιτισμού ΜΑΣ μόνο πέντε εκατομμύρια (5.000.000). Τώρα… οι… «πολιτικοί» οι… «ειδικοί των… Κέντρων Μελετών» τώρα… εκ βαθέως ύπνου αφυπνισθέντες μετρούν Γέροντες και Γερόντισσες σε τούτη τη Πατρίδα και τους βρίσκουν σε… «πλεόνασμα… Γερόντων», αλλά έλλειμμα ΝΕΟΤΗΤΑΣ Έθνους μας. Μετρούν Νέους και τους βρίσκουν σε… έλλειμμα. Μεγάλο. Κάθε προεκλογικά ως «πολίτης» ζητούσα δημοσίως ΠΡΩΤΑ να τίθεται το Δημογραφικό. Σε κάθε προεκλογική περίοδο. Ξύπνησαν αργά οι… «ειδικοί» οι «φύλακες» και οι… «πολιτικοί μας», εστάλη «είδηση θανάτου»: Δημοσίως… «γραφή και φωνή» αναπαραγωγής Μελέτης της Σουηδικής Ακαδημίας: Η Μελέτη των από… ΕΚΕΙ ειδικών προειδοποιεί: 2.000.000 Έλληνες (μόνο δύο εκατομμύρια Έλληνες) στο τέλος του αιώνα μας. Αισιόδοξος ο ίδιος ως πολίτης δημοσίως - εγγράφως είχα μιλήσει προ πολλών ετών για… «περισσότερα»… 3.500.000 (τρισήμισυ εκατομμύρια). Ήδη μισό εκατομμύριο από την Πατρίδα ΤΟΥΣ, των Ελλήνων, έχουν ήδη πάρει τραίνα, πλοία, λεωφορεία «μετανάστες» ή «πρόσφυγες με ιδιόρρυθμη εκδίωξή τους» από χώρα αφανούς καταστροφής της από «αφανή εμφυλιο-πολιτικής» και βρίσκονται… αλλού… σε άλλες χώρες να αναπτύσσουν «άλλων» οικονομία και Πνεύμα ΤΟΥΣ.
Κι ακόμα ΕΔΩ ανάμεσα σε άγονα βράχια και βάλτο «πολιτικής τους» οι Αρχές και οι «αξιωματούχοι» σπέρνουν φθορά σε Αξίες και Ορίζοντες ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ σε ΚΟΙΝΑ θεμέλια – στοιχεία συνεκτικά Ζωής συνέχεια Προσώπου Έθνους μας.  
Όταν η δημοσίως υπόμνηση όλων των ειδικών και των αρμοδίων Αρχών είναι προς κάθε κατεύθυνση ιδιαίτερα προς ενημέρωση «ημών των απλών Πολιτών» ότι: στην Κρίσιμη Ώρα Πολέμου θα είμαστε… «μόνοι» και πρέπει να φροντίσουμε από τώρα τα του οίκου μας αναλόγως, πρέπει εμείς όχι μόνο να το λάβουμε «υπόψη μας» αλλά να ενισχύσουμε εντός συνόρων μας και προς τα… έξω τα ΚΟΙΝΑ στις Ψυχές μας και Νου μας τα… ολίγον… «εδώ και τώρα» ασθενώς κείμενα: Έθνος, Πατρίδα, Θρησκεία, Σύνορα σε Στερηά και Θάλασσα, Νέοι, Οικογένεια, Μέλλον, Ορίζοντες Πορείας Ανθρώπων αλλά με ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ, υπεράνω ΟΛΩΝ Σύμβολο όπως περιέχει η Μορφή της που ανεμίζει ΜΕΣΑ στον Ουρανό σε στερηες και θάλασσες ΕΛΛΗΝΩΝ και Πνεύματος Πολιτισμού ΤΟΥΣ στους αιώνες και Αξιών Πολιτισμού κάθε Ανθρώπου στους Ελεύθερους όλων των Λαών και Εθνών επί γης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη