Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή αντικειμένων από τον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Συνελήφθησαν άμεσα (3) άτομα, για κλοπή αντικειμένων από τον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Επιπλέον συνελήφθη ανήλικος, για απόπειρα κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου από περιοχή της Λαμίας

Συνελήφθησαν, χθες (06-07-2019) βραδινές ώρες σε περιοχές της Λαμίας, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπής (κατά συναυτουργία) και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, από κοινού με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (39χρονος, 20χρονος και 34χρονη), οι οποίοι είχαν προβεί στην αφαίρεση διαφόρων κουφωμάτων αλουμινίου, από τον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής είχαν τοποθετήσει εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 20χρονου, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε.

Στη δεύτερη περίπτωση, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνέλαβαν 17χρονο ημεδαπό, για απόπειρα κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, από ανοικτό χώρο στάθμευσης οχημάτων περιοχής της Λαμίας.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη