Ανακοίνωση Ιωάννη Αθ. Σαρακιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Ανακοίνωση Ιωάννη Αθ. Σαρακιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών»

Στη χθεσινή εκλογική διαδικασία, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να επιλέξουν το ποιος θα κυβερνήσει τη Χώρα για τα επόμενα χρόνια. Στη δημοκρατία, ο σεβασμός της λαϊκής ετυμηγορίας είναι στοιχείο αδιαπραγμάτευτο και εμείς την αποδεχόμαστε με το κεφάλι ψηλά.

Με το κεφάλι ψηλά, γιατί παρά τις όποιες παραλείψεις και επιμέρους λάθη, η Χώρα σήμερα βρίσκεται σε σημείο όπου, το διεθνές κύρος και αξιοπιστία της αποτελεί κάτι το κοινώς παραδεκτό και πλέον εκτός από το καθεστώς της επιτροπείας.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται πλέον ως κυρίαρχη δύναμη της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί και μελλοντική πρόκληση, καθώς πρέπει να γίνει εργώδης και συστηματική προσπάθεια για την αντιστοίχιση του υφιστάμενου οργανωτικού λειτουργικού πεδίου με την πραγματική πολιτική εμβέλεια του εγχειρήματος της σύγχρονης αριστερής – προοδευτικής συμμαχίας.

Σε ότι με αφορά, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλους εσάς.
Όλους εσάς, που η δική Σας εμπιστοσύνη θα είναι για εμένα η μοναδική πηγή δύναμης για την επερχόμενη δύσκολη συνέχεια. Και η εντολή Σας, υποχρέωση και καθήκον.

Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που απορρέει μέσα από αυτή Σας την εμπιστοσύνη και διαβεβαιώνω, ότι στο πλαίσιο των θεσμικών αρμοδιοτήτων μου, ως Βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να καταστώ πραγματικός αρωγός κάθε συλλογικής προσπάθειας, αλλά και να σταθώ κριτικά, με μετριοπαθή και υπεύθυνο τρόπο, απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο πλήττει τα κεκτημένα και τα δίκαια «θέλω» της περιοχής μας.

Τέλος, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου, στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, όπως ο πολιτικός πολιτισμός και το δέον γενέσθαι επιτάσσει, ευχόμενος σε όλους μία παραγωγική και ευδόκιμη θητεία προς το συμφέρον των πολιτών της περιοχής μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη