Δήλωση Γιάννη Οικονόμου για την εκλογή του

Δήλωση Γιάννη Οικονόμου για την εκλογή του
Οι πολίτες της Φθιώτιδας με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν δεύτερο βουλευτή του νομού με πάνω από 14300 ψήφους. Θέλω να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή που μου έκαναν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ακόμη μεγαλύτερη είναι για εμένα η ευθύνη να ανταποκριθώ σε αυτή την τιμή, να δικαιώσω την επιλογή τους και να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου για να ζωντανέψουμε την Φθιώτιδα με τη δύναμη της εξωστρέφειας.

Θέλω να συγχαρώ τον πρώτο βουλευτή του νομού μας κ Σταϊκούρα,  τον κ Κοτρωνιά και τον κ Χειμάρα για την εκλογή τους καθώς επίσης και τις κύριες Μακρή, Αργυροπούλου και Τσίρκα για τον αγώνα που έδωσαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες μου, όλοι τους εθελοντές, που στήριξαν με τη ψυχή τους την προσπάθεια μου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο και  την οικογένεια μου για την υποστήριξη και την αγάπη τους και πιο πολύ το γιο μου που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή «αλλιώς»...

Το πρώτο βήμα έγινε, τα καλύτερα έρχονται...

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη