Σε Νοσοκομείο και ΕΛ.ΑΣ. ο Γιάννης Σαρακιώτης

«Στο Νοσοκομείο Λαμίας και στην Αστυνομική Διεύθυνση ο Γιάννης Σαρακιώτης»
Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης το πρωί της Δευτέρας. Αφού συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό σε διάφορες κλινικές, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και συζήτησαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Φθιώτιδας.
Εν συνεχεία συναντήθηκε με το Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την περαιτέρω ενίσχυση του ιδρύματος μέσω του διαγωνισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την προμήθεια ψηφιακού καρδιαγγειακού συγκροτήματος στεφανιογραφίας αξίας 650.000 ευρώ περίπου, καθώς και για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό.
Ακολούθως ο κ. Σαρακιώτης μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και συναντήθηκε με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και την Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και συζήτησαν για θεσμικά αλλά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη