Πλήθος αυτοκινήτων επισκέφθηκαν το «Safety Pit Stop» της Anytime και της Νέας Οδού

Πλήθος αυτοκινήτων επισκέφθηκαν το «Safety Pit Stop»
της Anytime και της Νέας Οδού

Μεγάλη προσέλευση αυτοκινήτων καταγράφηκε στο «Safety Pit Stop», που δημιούργησαν η Anytime της INTERAMERICAN και η Νέα Οδός, για την οδική ασφάλεια των ταξιδιωτών κατά το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων «Σείριος», στη Μαλακάσα.
Πολλοί οδηγοί, που διέσχιζαν την Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία,  έκαναν στάση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικοί του CAR POINT, ιδιόκτητου συνεργείου της INTERAMERICAN, διενεργούσαν Έλεγχο Ταξιδίου 7 σημείων του αυτοκινήτου.
Ο έλεγχος ήταν διάρκειας περίπου 5 λεπτών και αφορούσε σε:
Στάθμη νερού
Κατάσταση μπαταρίας
Υγρά φρένων
Υγρά τιμονιού
Λάδι κινητήρα
Πίεση ελαστικών
Έλεγχο φώτων.
Παράλληλα, όπου ήταν αναγκαίο, οι τεχνικοί προχωρούσαν σε συμπλήρωση υγρών, λαδιών και αέρα, εντελώς δωρεάν. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, οι οδηγοί έπαιρναν δώρο τσάντα με ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών για το αυτοκίνητο  και ένα καπέλο jockey.
Επιπλέον, για όσα αυτοκίνητα συμμετείχαν στο Safety Pit Stop, τα Flocafe Espresso Room & Goody’s Burger House προσέφεραν 20% έκπτωση, σε όλα τα προϊόντα.
Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Anytime, στο πλαίσιο της ευρύτερης στάσης της εταιρικής υπευθυνότητας της INTERAMERICAN για την αντιμετώπιση των κινδύνων και ειδικότερα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, θέτει για ακόμα μία φορά σε προτεραιότητα την οδική ασφάλεια τόσο των πελατών της αλλά και των υπολοίπων οδηγών. Anytime και INTERAMERICAN συμπράττουν με άλλες επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς -όπως με τη Νέα Οδό για το «Safety Pit Stop»-  ακολουθώντας πολιτική συστηματικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών, με εστίαση στις ενέργειες του τεχνικού ελέγχου του οχήματος πριν το ταξίδι και στην ανάπτυξη σωστής  συμπεριφοράς κατά την οδήγηση, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος στους δρόμους.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη