Στις 7 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10

Πόσα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν και ποια τα χαρακτηριστικά στα οποία θα δώσει έμφαση η εταιρεία.
Στις 7 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10

Στις 7 Αυγούστου σε ειδική εκδήλωση στην Νέα Υόρκη θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας της Samsung, Galaxy Note 10, σύμφωνα με τις προσκλήσεις για το επόμενο Unpacked event που έστειλε η εταιρεία.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, οι πληροφορίες για την νέα ναυαρχίδα της νοτιοκορεατικής εταιρείας είναι λίγες. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις φήμες από διεθνή μέσα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής το νέο smartphone θα έχει δύο εκδόσει: ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 6,28 ιντσών και ένα με οθόνη διαγωνίου 6,75 ιντσών.

Όπως όλα δείχνουν οι νέες συσκευές δεν θα διαθέτουν υποδοχή ενσύρματων ακουστικών 3,5 χιλιοστών από την συσκευή. Μιας και το 5G έρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο, δεν αποκλείεται κάποια από τις δύο εκδόσεις να είναι συμβατή με τα δίκτυα πέμπτης γενιάς, αν αυτό συμβεί τότε τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να διπλασιαστούν.


Όπως φαίνεται κι από το βίντεο της πρόσκλησης της εταιρείας η εταιρεία φέτος θα επικεντρωθεί στην κάμερα, αλλά και στο γνωστό πενάκι S Pen του κινητού εμπλουτίζοντας και τα δύο χαρακτηριστικά με νέες λειτουργίες και δυνατότητες. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες διαρροές η εταιρεία εργάζεται για την δημιουργία μιας κάμερας που θα ενσωματώνει διάφραγμα με μεταβλητότητα τριών σταδίων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη