Η «Λαϊκή συσπείρωση Λοκρών» για την ορκωμοσία των εκλεγμένων στο Δήμο Λοκρών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

Η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης στη διαδικασία ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Λοκρών, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές του Μάη, σηματοδοτεί και την πεποίθησή μας να διαμηνύσουμε στο λαό της περιοχής μας ότι οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης θα ‘ναι παντού και πάντα μπροστά. Μπροστά στην υπεράσπιση δυναμικά και ασυμβίβαστα των δικαιωμάτων του.
Για μας στην πρώτη γραμμή κυριολεκτικά βρίσκονται τα ζητήματα της ικανοποίησης των αναγκών του λαού της περιοχής και καθήκον μας η συμβολή μας στην ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας σθεναρής αντίστασης ενάντια στις πολιτικές που του μαυρίζουν καθημερινά τη ζωή.
Εμείς στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν τρέφουμε αυταπάτες, ούτε πιστεύουμε σε παχιά λόγια, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα περιθώρια άσκησης φιλολαϊκής πολιτικής από ένα δημοτικό συμβούλιο είναι περιορισμένα. Το πλαίσιο, η λειτουργία και η δομή των δήμων όπως έχει διαμορφωθεί διαχρονικά, απ’ τους παλαιότερους και νυν κυβερνόντες αλλά και η σταθερή υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η παραπέρα εφαρμογή της ανταποδοτικότητας είναι στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης του εκμεταλλευτικού συστήματος, της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και των αντιλαϊκών επιλογών της Ε.Ε. και όχι στη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά και το λαό της περιοχής μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν και θα συνεχίσει να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο γνήσια, έντιμη λαϊκή αντιπολίτευση και με όσες δυνάμεις έχουμε θα προσπαθούμε να δείχνουμε στο λαό της περιοχής μας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος ανάπτυξης και εξέλιξης της κοινωνίας.
Στόχος μας είναι να αποκαλύπτουμε σε σας, αυτούς που με τις πολιτικές τους επιλογές στρέφονται ενάντια στο λαό, και να τους δυσκολεύουμε, αλλά και να ενημερώνουμε, να ευαισθητοποιούμε τους πολίτες και να κινητοποιούμε τις λαϊκές δυνάμεις στην κατεύθυνση της υπεράσπισης και της διεκδίκησης όσων τους ανήκουν και όσων πρέπει να έχουν.
Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς οι υποψήφιοι, οι εκλεγμένοι κοινοτικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, την ευγνωμοσύνη μας σε όσους μας στήριξαν στις εκλογές, σε όσους με την ψήφο τους τίμησαν έναν ειλικρινά έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα.
Τέλος επιδίωξή μας είναι η σχέση που έχουμε αποχτήσει με το λαό και τους εργαζόμενους της περιοχής να διευρυνθεί και να γίνει πιο ουσιαστική και από κοινού να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ν’ ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει εμείς και τα παιδιά μας.


Οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, που εκλέχτηκαν
με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο δήμο ΛΟΚΡΩΝ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΥΓΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΗΝΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ.









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη