Ο Ηλίας Σανίδας πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Με τις δημαιρεσίες για την εκλογή προεδρείου και μελών της οικονομικής επιτροπής ξεκίνησε την θητεία του το νέο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς , όπως προέκυψε στον β΄γύρο των εκλογών στις 2 Ιουνίου.

Οι διατάξεις του Κλεισθένη ωστόσο μάλλον δημιούργησαν παρενέργειες και καθυστερήσεις στις εργασίες της 1ης συνεδρίασης.

Από την ψηφοφορία εξελέγη πρόεδρος ο Ηλίας Σανίδας από την παράταξη του Φάνη Σπανού , αντιπρόεδρος η Σοφία Αγγελοπούλου από την παράταξη του Απόστολου Γκλέτσου και γραμματέας ο Δρόσος Παρασκευάς από την παράταξη του Δημήτρη Αναγνωστάκη.

«Για καλό ξεκίνημα, με μικρές παραλήψεις στα διαδικαστικά» έκανε λόγο ο Ηλίας Σανίδας στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Στόχος η συνένωση όλων των παρατάξεων» για τον Φάνη Σπανό όπως δήλωσε στην πρώτη του τοποθέτηση από τα έδρανα της οδού Αινιάνων ως Περιφερειάρχης Στερεάς.

Με ευχές για καλή θητεία και σε κλίμα συνεργασίας και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Στην οικονομική επιτροπή συμμετέχουν τρία μέλη από την παράταξη του κ. Σπανού , δύο από την παράταξη του κ. Γκλέτσου και από ένα μέλος από τις παρατάξεις του κ. Αναγνωστάκη , της κ. Μπατζελή και του κ.Μπασδέκη.

Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για εφορευτική επιτροπή για την εκλογή των μελών της οικονομικής επιτροπής μπλόκαρε την διαδικασία καθώς η παράταξη της πλειοψηφίας είχε διαφορετική άποψη για τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
tvstar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη