Δήμος Δομοκού: Σε νέα ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σε νέα ειδική συνεδρίαση θα προχωρήσει o Δήμος  Δομοκού μετά από τις ακυρωτικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για την ανάδειξη μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας υπέπεσε στο σφάλμα να κάνει δύο διακριτές μυστικές ψηφοφορίες όπως φαίνεται από το σύνολο των ψήφων που πήραν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.
Και στην περίπτωση του Δήμου Δομοκού είχαμε μία διαφορετική ερμηνεία του νόμου, καθώς από το υπόδειγμα σύνταξης των πρακτικών φαίνεται  ότι το σύνολο των μελών μπορούν να ψηφίσουν  μόνο από μία παράταξη και όχι από όλους τους υποψηφίους, όπως έγινε στην περίπτωση του Δήμου της βόρειας Φθιώτιδας.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα επαναληφθεί η διαδικασία για ανάδειξη μελών στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δομοκού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ώρα  11:00 π.μ.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη