Το έργο του Φυσικού Αερίου στη Λαμία, επέλεξε να αναδείξει με την πρώτη του ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Θέμης Χειμάρας

Λαμία, 13 / 09 / 2019
«Το έργο του Φυσικού Αερίου στη Λαμία, επέλεξε να αναδείξει με την πρώτη του ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας»
Το θέμα των μεγάλων καθυστερήσεων που εντοπίζονται στην εκτέλεση του έργου επέκτασης των δικτύων Φυσικού Αερίου και της λειτουργίας περιφερειακών γραφείων στη Λαμία, θέτει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη ο κ. Χειμάρας.
Συγκεκριμένα, ζητά να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό της ΔΕΔΑ, σχετικά με την προκήρυξη του συνόλου των διαγωνισμών εκτέλεσης των έργων και στις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να λειτουργήσουν άμεσα τα περιφερειακά γραφεία της ΔΕΔΑ στις πόλεις Λαμίας, Χαλκίδας, Σερρών και Κατερίνης, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των συναλλασσομένων.
Μέσω της ερώτησής του ο κ. Χειμάρας, συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015 από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, για την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών και την έναρξη των συνδέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων με το δίκτυο Φυσικού Αερίου.
Επισυνάπτεται αναλυτικά η ερώτηση του κ. Χειμάρα.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη