Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ!

Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα και αυτό το σαββατοκύριακο στο Μύλο των Ξωτικών.
Εκατοντάδες λεωφορεία, χιλιάδες επισκέπτες και εκατομμύρια χαμόγελα χάρισαν οι επισκέπτες στην πόλη των Τρικάλων.
Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια ακριβώς γεννήθηκε το πιο ονειρεμένο και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο 9ος Μύλος των Ξωτικών είναι πλέον γεγονός και σήμερα το γιόρτασε μαζί μας ολόκληρη η Ελλάδα.
Περισσότερα από 595 λεωφορεία και περίπου 85.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε. Σημαντική ήταν και η αύξηση των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, αφού τα λεωφορεία με οργανωμένες εκδρομές ξεπέρασαν τα 40.
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες της περιοχής για την προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου έχει προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των επισκεπτών και να χαρίσει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια χρονιά.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε και φέτος τα Τρίκαλα & τον Μύλο των Ξωτικών για να ζήσετε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Σας περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου!









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη