Συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Εκπαίδευση και Άνθρωπος: ιστορική, κοινωνική και επαγγελματική προσέγγιση»

Συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Εκπαίδευση και Άνθρωπος: ιστορική, κοινωνική και επαγγελματική προσέγγιση»

Ο ΟΠΑΣΤΕ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Εκπαιδευτικών Φροντιστών Φθιώτιδας - Φωκίδας - Ευρυτανίας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Άνθρωπος: ιστορική, κοινωνική και επαγγελματική προσέγγιση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία στοχεύει αφενός στην παροχή συμβουλών επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές και αφετέρου στην προβολή της θεμελιώδους συμβολής της εκπαίδευσης στην πρόοδο του ανθρώπου.
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει δύο διακριτές ενότητες. Η πρώτη (ώρα έναρξης: 15.00) απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και γονείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας και περιλαμβάνει ενημερωτική ομιλία επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένο σύμβουλο του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού EMPLOY. Η δεύτερη ενότητα (ώρα έναρξης: 18.30) απευθύνεται στο ευρύ κοινό και περιλαμβάνει τις ομιλίες: «Η ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Λαμία από τον 19ο αιώνα έως σήμερα» και «Η εκπαίδευση ως επένδυση στον άνθρωπο».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη