Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ιστιαία Ευβοίας, κατηγορούμενοι για κλοπές

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, κατηγορούμενοι για κλοπές
Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (3) κλοπές σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής
Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει ηλεκτρονικές συσκευές, καπνικά προϊόντα και χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρέθηκαν σε χώρους ιδιοκτησίας τους και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, συνελήφθησαν χθες (23-01-2020) το απόγευμα σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 & 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, το χρονικό διάστημα από 20 έως 23-01-2020, ενέχονται σε τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, από διάφορες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες, με τη χρήση λοστού, είχαν προβεί στη διάρρηξη:
  •  ξενοδοχείου και φούρνου στα Λουτρά Αιδηψού, όπου είχαν αφαιρέσει κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα, καθώς και
  •  περιπτέρου στο Πευκί Αρτεμισίου, όπου είχαν αφαιρέσει πλήθος καπνικών προϊόντων και μία κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης, της ιδιοκτήτριας αυτού.
Σε αποθήκη του 18χρονου & οικία του 20χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη