Ευλογίες και Ευχές για το Νέο Έτος σε Σχολεία και Φορείς της Πόλεως από τον Σεβασμιώτατο

Κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Διευθύντριας του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, κ. Ευσταθίας Καρανικόλα και του Συλλόγου διδασκόντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το πρωί το Σχολείο και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα, ευχόμενος το έτος 2020 να τους φέρει υγεία, ευλογία, δύναμη στους δασκάλους για να συνεχίζουν να επιτελούν το δύσκολο έργο τους και στους μαθητές και στις μαθήτριες, να έχουν την φώτιση του Αγίου Πνεύματος και να προκόβουν συνεχώς στη ζωή τους.

          Στις 13:30 το μεσημέρι ο Ποιμενάρχης μας μετέβη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα των Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων σε μια όμορφη εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος και οι συνεργάτες του προς τιμήν των Υπαλλήλων του Δήμου.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα των Υπαλλήλων του  Ειρηνοδικείου Λαμίας, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Προϊσταμένης του Ειρηνοδικείου Λαμίας κ. Κωνσταντίνας Χατζούλη.

          Το απόγευμα ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, μετέβη στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Γερμανός ο Μελωδός», όπου μετά από πρόσκλησης του Διευθυντού της Σχολής κ. Ανδρέου Ιωακείμ, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Σχολής, παρουσία των Καθηγητών και των μαθητών της Σχολής.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος παρευρέθη στην παρουσίαση του νέου Βιβλίου με τίτλο: «Football talk», του διακεκριμένου Aθλητικού Δημοσιογράφου, κ. Χρήστου Σωτηροκόπουλου, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

          Το βράδυ της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε διαδοχικά τις αγιοβασιλόπιτες του Ιατρικού Συλλόγου Λαμίας και του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ευχόμενος πατρικώς σε όλους καλή, ευλογημένη και δημιουργική η νέα χρονιά.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη