Τένις: Ξεκινά το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Juniors

ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Ολυμπιονικών & Παπαμαύρου
Λαμία 30 Ιανουαρίου 2020
Με απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ε΄ Περιφερειακής Ένωσης, για μια ακόμα χρονιά ανατέθηκε στον Όμιλό μας η διοργάνωση και διεξαγωγή του 1ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ JUNIORS (κατηγορίες: 14 & 16 αγόρια & κορίτσια, μονά και διπλά) από το Σάββατο 31.01 μέχρι και τη Δευτέρα 02.02.2020

Πλέον ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ έχει κατακτήσει τόσο σε αγωνιστικό (μέσω των επιτυχιών των αθλητών του) όσο και σε οργανωτικό επίπεδο (με τις μεγάλες πανελλαδικές διοργανώσεις που αναλαμβάνει) την εδραίωσή του στην ελίτ της Ελληνικής Αντισφαίρισης. Επιπλέον η παραπάνω ανάθεση τιμά την πόλη της Λαμίας και την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και αποτελεί μια «τονωτική ένεση» στην τοπική μας οικονομία. Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών ανέρχονται στις 120. Αυτό συνεπάγεται ότι το επόμενο τριήμερο θα διαμείνουν στη Λαμία (μαζί με τους γονείς, συνοδούς και προπονητές) τουλάχιστο 300 επισκέπτες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:
Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Ζανιά, που για μια ακόμα φορά «τόλμησαν» να εμπιστευτούν στον Όμιλό μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το Δήμο Λαμιέων, ως τον κύριο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φθιώτιδας) που μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤΕ. καλύπτει μέρος της δαπάνης διεξαγωγής του τουρνουά.
Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνεστε μέσω της εφαρμογής της Ομοσπονδίας e-efoa.gr

Το Σάββατο στις 11.00 θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Φώσκολος και ο πρόεδρος της Ε΄ ΈΝΩΣΗΣ Κεντρικής Ελλάδας κ, Παναγιώτης Σέγκης ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.  


Από το Γραφείο Τύπου


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη