96 χρόνια εμπειρίας στον χώρο Επικοινωνίας και της Ηγεσίας συναντώνται αυτόν τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη

96 χρόνια εμπειρίας στον χώρο Επικοινωνίας και της Ηγεσίας συναντώνται αυτόν τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη.
Στις 4 Απριλίου 2020 μας περιμένει μία ημέρα γεμάτη με διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο που έρχονται να μας εμπνεύσουν με τις εμπειρίες και τη γνώση τους, εξαιρετικά βιωματικά εργαστήρια και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης με ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Club των Toastmasters στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει φέτος στην πόλη μας το δημοφιλές Του συνέδριο με θεματολογία «Speak your Point» Μέλη των Toastmasters από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται για να διαγωνισθούν με τις δημόσιες ομιλίες τους, να μεταφέρουν τις γνώσεις τους μέσα από ενδιαφέροντα workshops και φυσικά να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά σε μία μεγάλη γιορτή η οποία προσφέρει έμπνευση, πολύ χιούμορ και ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη.

Με θεματολογία και παρότρυνση “Thessaloniki Speaks your Point”, οι Toastmasters μας προσκαλούν στο συνέδριό τους για να γνωρίσουμε αυτήν την παγκόσμιου βεληνεκούς ομάδα που μετράει πλέον 96 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στον χώρο της ηγεσίας και της προσωπικής εξέλιξης.

Αν λοιπόν η ανάπτυξη του δημόσιου λόγου, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και των ηγετικών δεξιοτήτων αποτελούν κάποιους από τους στόχους σας, τότε το “Speak your Point Thessaloniki Division B Conference 2020” είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεστε στις 04 Απριλίου 2020.

Το συνέδριο αυτό είναι μία μοναδική ευκαιρία να εμπνευστείτε αλλά και να γνωρίσετε τα μέλη των Toastmasters Thessaloniki.. Μία παρέα με σκοπό την ενδυνάμωση και ανάπτυξη των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των μελών της με βιωματικό τρόπο.
Για όσους από εσάς μία ημέρα δεν είναι αρκετή, με αφορμή το κυρίως event, έχουν οργανωθεί και παράλληλες δράσεις την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα του συνεδρίου.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες του προγράμματος στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης, όπου υπάρχει και η φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο. Δηλώνοντας συμμετοχή έως τις 25 Φεβρουαρίου επωφελείστε και από τις προνομιακές τιμές Early Bird.

Πληροφορίες Συνεδρίου:
Speak your Point - Thessaloniki Division B Conference 2020.
Ημερομηνία και Ώρα: Σάββατο 04 Απριλίου 2020, 09:00 - 17:00.
Τοποθεσία: Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, 546 40, Θεσσαλονίκη
Φόρμα Εγγραφής: http://bit.ly/30QQW5G
Επίσημη Σελίδα Συνεδρίου: https://speakyourpoint.wordpress.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/divisionthessaloniki2020/


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη