Την Αγιοβασιλόπιτα του ΟΠΕΚΑ της Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος

Στα Γραφεία του ΟΠΕΚΑ της Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος, μετέβη τι μεσημέρι της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης κ. Αρτεμισίας Φωτεινού, προκειμένου να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα της Υπηρεσίας.

          Στην τελετή παρέστη και η  Διοικήτρια του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΠΕΚΑ κ.  Ξένια Παπασταύρου, η Γενική Διευθύντρια της Διοικητικής Υποστήριξης ΟΠΕΚΑ κ. Στυλιανή Νικολάου, η Προϊσταμένη του ΟΠΕΚΑ Στερεάς Ελλάδος κ. Αρτεμισία Φωτεινού, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Φωτεινού για την ευγενική πρόσκληση και ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη χρονιά, γεμάτη από υγεία, δύναμη και ευλογία από το Θεό. 

          Ο Ποιμενάρχης μας δε ετόνισε την ανάγκη συνεργασίας μέσω της βελτίωσης των σχέσεων των ατόμων που ασκούν διοίκηση χάριν των αδυνάτων.

          Η κ. Φωτεινού εκ μέρους όλων των συνεργατών της ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική και αγιαστική παρουσία του στην Υπηρεσία και αντευχήθηκε ομοίως.

          Το πρωί, προηγήθηκε υπηρεσιακή συνάντηση στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ ΟΠΕΚΑ και Ιεράς Μητροπόλεως.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη