Γιάννης Φραγκούλης - Καμένα Βούρλα: Ο καυγάς για τις εντυπώσεις

Ο καυγάς για τις εντυπώσεις.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στα Καμένα Βούρλα, είδαμε την ενοποίηση των παρατάξεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και τις υποτιθέμενες αντιμαχόμενες απόψεις να μην έχουν καμία διαφορά, γιατί στηρίζονται στην ίδια οικονομία και τον ίδιο προγραμματισμό.
Δεν προτείνεται τίποτα το διαφορετικό από τις μεγαλύτερες παρατάξεις, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης. Οι πηγές άντλησης πόρων, όπως πάντα είναι «οι ίδιοι πόροι», δηλαδή οι δημότες. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα ασκήσουν καλύτερα την ίδια πολιτική, δοκιμασμένη στο παρελθόν, με το ίδιο αποτέλεσμα, την φοροληστεία των δημοτών. Αυτό που βλέπουμε είναι ένας κεντρικός σχεδιασμός συνεργασιών με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη εκλογή και άξονα τον υπουργό οικονομικών της ΝΔ για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ λόγω της απλής αναλογικής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης, κινείται δημιουργώντας το νέο δίπολο, καθώς οι νόμοι που ψήφισε άνοιξαν το δρόμο για να τους συμπληρώσει η ΝΔ. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα σε επίπεδο πολύ χαμηλό, δεν ωφελούν σε τίποτα τους δημότες, είναι μόνο ο φερεντζές για να κρύψουν την επί της ουσίας συμφωνία τους. Π.χ. για τα ιαματικά και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τους σωτήρες επενδυτές.
Όσες φορές και να ανακοπεί ο προϋπολογισμός, άλλες τόσες θα διορθωθεί, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Άλλωστε, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει συμβουλευτικό ρόλο μόνο και όλα τα αποφασίζει η Οικονομική Επιτροπή.
Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη