Φθιώτιδος Συμεών: «Ευλογώ τις ενέργειες και τις συνεργασίες σε καθετί που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων»

«Ευλογώ τις ενέργειες και τις συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα,  σε θέματα παιδείας, πολιτισμού , φιλανθρωπίας και σε καθετί που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων».
          Με αυτά τα πατρικά λόγια αγάπης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, χαιρέτισε την Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Καλλιτέχνη και Συγγραφέα Μανώλη Ρασούλη,  το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως   Φθιώτιδος  και το Φθιωτικό Ωδείο «Καραμπογιά», η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
          Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος, προσκληθείς από την Πρόεδρο κ. Έφη Γρίβα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος, μετέβη στο κατάστημα «Coyote», όπου ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου παρουσία Επισήμων και των Μελών του Συλλόγου.
          Με εγκάρδιες ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά, ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την ευγενική πρόσκληση και σημείωσε:
          «Όποιος αγαπάει τα ζώα αγαπά και τον Θεό, διότι αγαπά τα δημιουργήματα του Θεού. Τα κατεξοχήν Φιλοζωικά κινήματα, είναι τα Μοναστήρια μας, και ένα παράδειγμα είναι η Μονή Αγάθωνος και άλλα Μοναστήρια μας, τα οποία με πολλή αγάπη και ιερότητα περιβάλλουν τα ζώα».  
Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου & radio-net.gr





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη