Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με το Δήμαρχο Δομοκού

Συνάντηση με το Δήμαρχο Δομοκού, κ. Χαράλαμπο Λιόλιο πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Γεωργίου Χρήστος και ο Ταμίας του Συλλόγου  και  Δημοτικός  Σύμβουλος, κ. Ιωάννης  Σκαρμούτσος.
Η συνάντηση είχε ως στόχο το συντονισμό των ενεργειών και την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης  και προστασίας των πολιτών από το νέο κοροναϊό 2019–nCoV.
Ειδικότερα επισημάνθηκε η ανάγκη για τη λήψη μέτρων από όλους τους πολίτες, αλλά και από τις επιχειρήσεις, για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου.
Ο Δήμαρχος Δομοκού έκανε λεπτομερή αναφορά στα μέτρα, που έλαβε η Δημοτική Αρχή για την προστασία των δημοτών, τα οποία, όπως ανέφερε, ενδέχεται να αυξηθούν μετά από νεότερη εκτίμηση της κατάστασης.
Οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκαν στον εθελοντισμό και στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί  σε καθημερινή βάση προκειμένου να κρατήσουν σε ετοιμότητα τις δομές περίθαλψης του Νομού.
Τέλος, η Δημοτική Αρχή επισήμανε ότι παραμένει στο πλευρό των πολιτών,  ιδίως των ευπαθών ομάδων που χρήζουν άμεσης βοήθειας, καθώς ο πολιτισμός μιας κοινότητας  κρίνεται από το σεβασμό προς τους πολίτες της.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη