Βόλος – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten ο ΠΑΣ Λαμία χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας από το Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με το Βόλο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 51΄ με το Δουβίκα και η Λαμία απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Deletic, για το 1-1. Η Λαμία είχε και δυο δοκάρια με τον Arabuli στο 21΄ και τον Martinez στο 47′.

Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στο 68ο λεπτό, όταν ο Deletic αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο Φεράρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Γκρίλο (35΄ Νίνης), Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ριένστρα, Μπαριέντος (84΄ Κρητικός), Ρενάτο, Δουβίκας, Μπαρτόλο (67΄ Μαρτίνες), Περέα (46΄ Νεντάκης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Epassy, Τζανετόπουλος, Adejo, Martinez, Σκόνδρας, Bejarano, Τζανδάρης (65΄ Bjarnason), Tyronne (46΄ Καραμάνος), Romanic (90΄ Προβυδάκης), Deletic, Arabuli (65΄ Ba).

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη