Κατάθεση «ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Φορέων» (και ψηφίσματος) προς Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 


Προς Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κατάθεση «ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Φορέων» (και ψηφίσματος) 

από: Γεώργιο Σμοκοβίτη

Ξάνθου 10 - Λαμία

Αξιότιμε κ. Περιφερειάχη,

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου διότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έθεσε σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021-2025 μ.Χ. προϋπολογισμού 259.000.000 ευρώ.

Ιδιαίτερα στην Ενότητα «Η περαιτέρω ανάπτυξη ακαδημαϊκού και ερευνητικού οικοσυστήματος μέσα από την (επαν)ίδρυση Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» διατυπώθηκε και διακηρύχτηκε – προγραμματίστηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η (επαν)Ίδρυση «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Ως γνωστόν έχω καταθέσει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας από 23/2/2020 «προ κορωνοϊού» ΨΗΦΙΣΜΑ για την «Επανασύσταση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας» και με Σχολή Ελληνικού Πολιτισμού, το οποίον και επανέφερα με Αναφορά μου προς την Περιφέρεια.

Σήμερα, με την έναρξη διαδικασιών από την ΑΥΤΟ-Διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σηματοδοτείται με τον καλύτερο τρόπο και τις καλύτερες προϋποθέσεις η Επιτυχία αυτού του Σκοπού, αφού αυτή η Πορεία Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας με την Απόφαση σας ξεκινά τον Χρόνο – Ορόσημο 2021 μ.Χ. με όσα ΑΥΤΟΣ ο Χρόνος συμβολικά περικλείει.

Σε αυτή την Δημόσια πρόσκληση διαβούλευσης που από πλευράς σας επιθυμώ να τονίσω τον Σεβασμό σας στις διαδικασίες που απαιτεί η λειτουργία Πολιτεύματος, καταθέτω την αναλυτική τεκμηριωμένη «ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (και την μεταφορά του Γεωπονικού πανεπιστήμιου ΕΚΤΟΣ Αθηνών στην επαρχία) από 19/6/2010) με έμφαση σε ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού (4) τέσσερα Τμήματα και με διεύρυνση της εξέλιξης του με ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (Διπλωματία δια της ΠΑΙΔΕΙΑΣ από το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι «συγκυρίες» σήμερα στη Μεσόγειο αποδεικνύουν πόσο εθνικά αναγκαία ήταν από το 2010 και σήμερα η λειτουργία τους).

Η προ της ΚΥΡΙΑΣ Ανάλυσης ακόμα και Ενοτήτων Προγραμμάτων της ΣΧΟΛΗΣ – Τεσσάρων Τμημάτων Ελληνικού Πολιτισμού σελίδες της ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ παραμένουν με αναλλοίωτη την αξία τους και μετά 10 χρόνια επίκαιρες, όπως και πάντα θα είναι, σε όλες τις «συγκυρίες» Ειρήνης ή Πολέμων η ΕΘΝΙΚΗ δια ΠΑΙΔΕΙΑΣ προσφορά της Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού και με διεύρυνση της εντός του ιδίου Πανεπιστημίου και Σχολής Πολιτισμών της Μεσογείου και ΔΙΕΘΝΩΣ. Η Εισήγηση περιλαμβάνει και ΑΛΛΟΥΣ Τομείς Σχολών και Τμημάτων αλλά εστιάσαμε στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΕΘΝΩΣ (και στη Σχολή Πολιτισμών χωρών της Μεσογείου).

Ανάγκη να σημειωθεί ότι: 1) Η Εισήγηση είναι έργο εξ ολοκλήρου Πρωτοβουλίας Πολιτών, ευθέως ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και μόνο και ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Ισότιμα ακροβολισμένων σε Κοινό Σκοπό ΦΟΡΕΩΝ της Φθιώτιδας που καλύπτουν ΟΛΗ την διαστρωμάτωση της Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ και εκπροσώπησαν στον ΚΑΘΑΡΟ Αγώνα ΤΟΥΣ τις επιθυμίες – Προσδοκίες όλου του Λαού της Στερεάς με Εξέλιξη και της Λειτουργίας Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας. Τον ξεκίνησαν, οργάνωσαν, υπηρέτησαν, με αδιατάρακτη ΕΝΟΤΗΤΑ «νομίμως - ηθικώς και Συνταγματικώς» και ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΟΛΑ τα μέσα και τον χρόνο αδιάλειπτα μέχρις ότου με ρεαλισμό και Σεβασμό στους Θεσμούς στις Αρχές και στα ΟΡΙΑ εν συνειδήσει του ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ και των ενεργειών – δυνατοτήτων τους ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ στα ΚΟΙΝΑ μόνο προς ΟΦΕΛΟΣ και Μεγιστοποίηση ΟΦΕΛΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ και με αυτά τα όρια τους ΠΕΤΥΧΑΝ Άριστα και στον Ύψιστο βαθμό την οικειοθελώς ανυστερόβουλα και ανιδιοτελώς ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ. Αλλά «εντός του ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ Συστήματος», την ΤΕΛΙΚΗ Υπογραφή των όσων πέτυχαν έχουν οι «εντός του αντιπροσωπευτικού με τους κανόνες όμως του συστήματος… υποχρεωμένοι να ενεργούν και … όχι να αδρανούν». 

Έτσι: 2) Η Εισήγηση ΦΟΡΕΩΝ Τοπικής Κοινωνίας, που ουδείς μπορεί να αγνοήσει ως «κατάκτηση και εντολή απευθείας κοινωνίας οργανωμένης σε Κοινό Σκοπό», ουδείς ακόμα και όποιος δεν θα ήθελε τη λειτουργία του Πανεπιστημίου μας έτυχε τελικά και έχει ΥΠΕΡ ΤΗΣ τον έπαινον και την αποδοχή ΙΔΡΥΣΗΣ-Λειτουργίας στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος της ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού Πολιτισμού όπως η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ» με τον πλέον επίσημο ΤΡΟΠΟ εντός Υπουργείου Παιδείας σε επίσημη με την Υπουργό Παιδείας (κα Άννα Διαμαντοπούλου) συνάντηση, που επισήμως ζητήθηκε από τον τότε Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (κ.Κλέαρχο Περγαντά) τον Δεκέμβριο του 2011 μ.Χ. για την ΕΞΕΛΙΞΗ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με την ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού Πολιτισμού μετά και την προφορική ανάλυση των αιτημάτων της γραπτής Εισήγησης από τον Εκπρόσωπο των Φορέων Φθιώτιδας (εδώ υπογράφοντα) με τον αναλυτικό Έπαινον και Αποδοχή από το Υπουργείο της ίδρυσης ΑΥΤΗΣ της Σχολής. Αντίθετα για το θέμα της Μεταφοράς του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Περιφέρεια που κατατέθηκε και αυτό «ουδέν είπε η Υπουργός», εσιώπησε. Κατατεθειμένο το ΑΙΤΗΜΑ – Χρέος Αποκέντρωσης παραμένει ενεργό από ΠΟΛΙΤΕΣ. Ενώ λαλίστατη σε αποδοχή με επαίνους για την ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αποδέχθηκε το αίτημα – ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, όπως και σήμερα κατατίθεται συνημμένα.

Προς αποφυγήν των ιδίων λαθών: ΟΛΟ το 2012 μ.Χ. έχοντας παραδώσει οι Κοινωνικοί Φορείς τη σκυτάλη δια τα περαιτέρω «στους εντός του αντιπροσωπευτικού συστήματος» σε επίσημη διευρυμένη σύσκεψη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με ενημέρωση όλων από τον εδώ υπογράφοντα, προς έτοιμη πια λεωφόρο για την Ίδρυση της ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΔΕΙΣ «των εντός αντιπροσωπευτικού» και άλλα ούτε «αξιωματούχος εκ Στερεάς» εμφανίστηκε καν για την «αναγκαία διαδικασία από μόνο τους εντός αντιπροσωπευτικού αρμοδίους» να αξιοποιήσει την ΕΠΙΤΥΧΙΑ «Σκοπόν εντός ΟΡΙΩΝ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ουδείς από το «αντιπροσωπευτικόν αρμόδιους» έπραξε ουδέν από όσα όφειλε εκ του ρόλου του να πράξει καθ΄όλη τη διάρκεια του 2012 μ.Χ. Αλλά ΚΑΙ μετά την κατάργηση με την ηθελημένη αδράνεια «αρμοδίων» του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας η ΙΔΙΑ Εισήγηση έτυχε ΚΑΙ έχει ΥΠΕΡ ΤΗΣ διαχρονικά αποδεδειγμένα την εκ της αξίας της ανάγκη υλοποίησης της ΚΑΙ από την «Επιτροπή Πανούση» στην Μελέτη για (επαν)ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Επίσημα στη διευρυμένη σύσκεψη «Παρουσίασης της Μελέτης» στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με τη ρητή ΔΗΛΩΣΗ προ ανάλυσης της «Μελέτης Πανούση» έκρινε αναγκαίο ο Ακαδημαϊκός και Πολιτικός «Πρόεδρος της Επιτροπής» καθηγητής κ. Ιωάννης Πανούσης να επαινέσει την, όπως δήλωσε στην επίσημη παρουσίασή του, «ενδιαφέρουσα Εισήγηση του κ. Σμοκοβίτη αλλά η δική μας Επιτροπή κινήθηκε σε άλλη κατεύθυνση». Καιρός ήρθε ΜΕ την ΕΙΣΗΓΗΣΗ Κοινωνικών Φορέων Φθιώτιδας για την ΕΞΕΛΙΞΗ τότε και (επαν)Ίδρυση ΤΩΡΑ του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας έστω ΚΑΙ με ζημιογόνα καθυστέρηση 10 ετών ΚΑΙ οι «εντός αντιπροσωπευτικού αρμόδιοι και υπόχρεοι» να ενεργήσουν και προς (επαν)ίδρυση Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας αλλά και προς την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών, κανένα Πανεπιστήμιο ΔΕΝ είναι Παν-επιστήμιο ΧΩΡΙΣ Ανθρωπιστικές σπουδές, και μάλιστα ΧΩΡΙΣ την Σχολή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ιδιαίτερα στις «συγκυρίες» και με Σχολή Πολιτισμών Μεσογείου στο ίδιο Πανεπιστήμιο μιας ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας έστω και με καθυστέρηση μιας ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ οι «εντός αντιπροσωπευτικού να βάλουν υπογραφές» που τους ΖΗΤΟΥΝ και έχουν ΑΓΩΝΑ κατακτήσεων ΤΟΥΣ ως Κοινωνία ΠΟΛΙΤΩΝ οι νομίμως «εντός ουσίας Πολιτεύματος ενεργοί για Σκοπούς που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Εντολείς τους Πολίτες».

Την Εισήγηση είχα καταθέσει ΚΑΙ στην Ένωση Δήμων Στερεάς και στον Πρόεδρο της Επιτροπής. Ο …Πρόεδρος Ένωσης Δήμων δεν μου είχε επιτρέψει τον λόγον στην επίσημη συνεδρίαση της για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας ούτε απάντησε, ο Ακαδημαϊκός ΚΑΙ Πολιτικός κ. Γιάννης Πανούσης κατ’ ανάθεση από την «Ένωση Δήμων» με πρωτοβουλία Δημάρχου Λαμιέων (κ.Ν.Σταυρογιαννη) «Πρόεδρος Επιτροπής Πανούση» για Μελέτη (επαν)ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και την «μελέτησε» ΚΑΙ απάντησε με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ και έγκυρο Τρόπο «κι ας μην ήμουν … Δήμαρχος ή  άλλο αξίωμα να έχω», δια να … ομιλώ, να ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ αδιάλειπτα επί ΧΡΟΝΙΑ, να προσφέρω ΟΦΕΛΗ σε ΟΛΟΥΣ στα ΚΟΙΝΑ «άνευ αξιώματος και ουδέποτε όφελος ει μη μόνο ΚΟΣΤΟΣ», να συντάσσω ως ΠΟΛΙΤΗΣ, να καταθέτω ΜΕΛΕΤΗ τεκμηριωμένη, να γίνεται αποδεκτή ΚΑΙ από ΦΟΡΕΙΣ και στη συνέχεια με κοινό Αγώνα ακροβολισμένοι ΙΣΟΤΙΜΑ στον Σκοπό τελικά ΚΑΙ από το Υπουργείο ΚΑΙ από «Μελετητές Επιτροπής Πανούση» για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας διαχρονικά με τον πλέον επίσημο τρόπο αποδεκτό Άξιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Άξιου Αγώνα ΠΟΛΙΤΩΝ – Φορέων ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η Τοπική Κοινωνία ΕΠΡΑΞΕ. Οι «αρμόδιοι» αδράνησαν.

Υπόψη ότι: ΚΑΙ την ίδια Εισήγηση ΚΑΙ το ίδιο Ψήφισμα έχω ΚΑΙ προφορικά εντός Δημοτικού Συμβουλίου ΚΑΙ με Αναφορά μου καταθέσει ΚΑΙ ΣΤΟΝ Δήμο Λαμιέων Πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδος.

Δεν θα αναφερθώ στα ΠΡΙΝ της Ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας ούτε στα της κατάργησης του. Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν διαγράφονται και υπάρχουν στην Τοπική Κοινωνία και στη Συνείδηση Στερεάς Ελλάδας και είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με ΑΓΩΝΕΣ Τοπικής Κοινωνίας Πολιτών και ΟΥΔΕΙΣ δύναται να διαγράψει ή να μην ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, για συνέχιση ΟΦΕΛΟΥΣ που έχει επιφέρει η ΙΔΡΥΣΗ του Πανεπιστημίου Στερεάς ΚΑΙ με το ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ προς ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

Οφείλω να τονίσω ότι η ΕΙΣΗΓΗΣΗ και ο ΑΓΩΝΑΣ και η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ αλλά ΚΑΙ από Επιτροπή Μελέτης για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος ΑΝΗΚΕΙ εξ ολοκλήρου και ΜΟΝΟ από την αρχή ως το τέλος της «εντός ορίων ΡΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην ΤΟΠΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΚΗ Κοινωνία ΠΟΛΙΤΩΝ υπήρξε ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΡΓΟ-ΑΠΟΔΟΧΗ-ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Κοινωνίας - Κοινωνικών ΦΟΡΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, υπόδειγμα που λειτούργησαν ως «Ισότιμη Ενότητα ΜΕΛΩΝ ΑΓΩΝΑ για τον Σκοπό ΤΟΥΣ» και ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΕΝΟ «αξιωματούχων που αδράνησαν συνειδητά ή ασυνείδητα» και πέτυχαν ΑΘΛΟ «εντός ορίων εκ Πολιτεύματος ενεργειών ΤΟΥΣ» που ΑΝΗΚΕΙ εξ ολοκλήρου και ευθέως μόνο στην ΤΟΠΙΚΗ Κοινωνία ΠΟΛΙΤΩΝ. Η υλοποίηση της Εισήγησης από τους «αρμοδίους εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος» που ΔΕΝ μπορούν από το Σύνταγμα να τους αντικαταστήσουν ΠΟΛΙΤΕΣ από ένα σημείο και μετά σε όσα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πράξουν, αλλά δεν τα πράττουν, είναι διαχρονικά Εντολή ΠΟΛΙΤΩΝ ενεργούντων «νομίμως εντός Πολιτεύματος» για να ΠΡΑΞΟΥΝ οι «εντός αντιπροσωπευτικού» λαμβάνοντας υπόψη τα ΠΟΙΟΤΙΚΑ χαρακτηριστικά Εισηγήσεων και Αγώνα Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΝΤΟΛΕΩΝ. Από το 2007 μ.Χ. Αγώνας για την ΕΞΕΛΙΞΗ του λειτουργούντος Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και ΠΕΤΥΧΕ το 2011 μ.Χ. την από το Υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ αποδοχή της ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ.

Τα καταγράφω διότι ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΕΣΕΙΣ θα ΠΡΑΞΕΤΕ τα όσα «εντός αντιπροσωπευτικού και ΑΥΤΟ-Διοίκησης ειδικότερα» έχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΧΡΕΟΣ προς το ΑΥΤΟ-Διοίκητο της Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με όσα η ΟΥΣΙΑ περικλείει ΚΑΙ το «ΑΥΤΟ-Διοίκηση σε ΟΛΟΥΣ τους Τομείς» ΚΑΙ της ΣΤΕΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΑ με όλες τις Περιφέρειες και όχι ως … «παραρτήματος» και αυτό σημαίνει ότι ΚΑΙ τα Περιουσιακά Στοιχεία τα ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ Πρωτευούσης Στερεάς ΚΑΙ Δήμων Στερεάς και γενικότερα τα στην Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ υπάρχοντα ΔΕΝ θα «διοικούνται ούτε θα τα διαχειρίζονται άλλοι ΕΚΤΟΣ Στερεάς ως… ιδιοκτησία άλλης Περιφέρειας» αλλά το Συμφέρον της ΣΤΕΡΕΑΣ εντός Επικράτειας Ελλάδας θα το Υπηρετεί ΔΙΚΑΙΑ και η Κεντρική Εξουσία έναντι ΟΛΩΝ των Περιφερειών κι όχι «εξαιρουμένης μιας της … Περιφέρειας Στερεάς ως παράρτημα … άλλης… για όσα ΑΝΗΚΟΥΝ ως ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα».

Το περιεχόμενο του Ψηφίσματος είναι γνωστόν. 

«ΨΗΦΙΣΜΑ 25-24/2/2020

Για την «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ 21»

του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας

-------- . --------

Η «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ 21» ως λογότυπος του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου για την επέτειο των 200 χρόνων με το περιεχόμενο νόημα, βρίσκει την Δικαίωση υιοθέτησής του ως Διακήρυξη και κατάκτηση μέχρι το 2021 μ.Χ. του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, ως Αυτοδιοίκητο, Αυτόνομο, Ανώτατο Ίδρυμα Παιδείας Τριτοβάθμιας Κλίμακας στην Ελλάδα του 2021 μ.Χ., ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ως χρέος Ισότιμης ενίσχυσης όλων των Περιφερειών της Ελλάδας ως Αυτοδιοίκητων σε ΟΛΟΥΣ τους Τομείς ιδιαίτερα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Εκπαίδευσης, Αρχή Ισοτιμίας και Ίσης μεταχείρισης και με ίσες ευκαιρίες Ανάπτυξης όλων των Περιφερειών  με ΜΟΝΗ εξαίρεση κραυγαλέας σε ΒΑΡΟΣ  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κατάργησης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία και 

ΖΗΤΑΜΕ

Την άμεση ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΚΑΙ με ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εντός του 2021 μ.Χ.


Πέραν τα της διαδρομής ΜΕΧΡΙ την ΙΔΡΥΣΗ του αλλά και την μετά ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ που αφορά η ΕΙΣΗΓΗΣΗ και τεκμηριωμένη και Αναλυτική ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ, οφείλω εδώ να καταγράψω τους ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΤΙΜΑ στον ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ Φθιωτικής Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ για την αποδοχή της Εισήγησης για την ΕΞΕΛΙΞΗ από το 2007 μ.Χ. αρχής γενομένης και αδιαλείπτως στη συνέχεια διευρυμένης μέχρι την Επιτυχία Αποδοχής Εισήγησης τον Δεκέμβριο 2011 μ.Χ. για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. οι κ.κ. Παναγιώτης Συγγούρης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου, Κώστας Χαντζής, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου, Χρήστος Κόρκος (Διον.Δολιανίτης – Κ.Τσιάμης) Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου, Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος ΒΙΠΕ, Αλέξανδρος Διαμανταρας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου, Ιωάννης Λούκας, Πρόεδρος Βιοτεχνών, Αθανάσιος Καραμπέτσος, Πρόεδρος Δικαστικών Υπαλλήλων, Γεώργιος Γεωργαντάς, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Ιωάννης Βλάχος, Πρόεδρος Ενώσεως Λαμιέων, Απόστολος Καρανάστης Πρόεδρος ΤΕΕ Μηχανικών, Γεώργιος Σμοκοβίτης, Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, Επιστημονικών-Επαγγελματικών-Κοινωνικών Σωματείων, καλύπτουν όλη τη διαστρωμάτωση της Φθιωτικής Κοινωνίας και καταγράφω την «Ένωση για την ΕΙΣΗΓΗΣΗ» που καταθέτω και περιλαμβάνονται σε αυτή» επειδή την ΕΙΣΗΓΗΣΗ καταθέτω και όχι κατάλογο όλων των εκπροσωπουμένων συνόλου συμπατριωτών της Κοινωνίας μας που τους αξίζει έπαινος και ευχαριστίες «αλλήλοις», για ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ υπόδειγμα Διάρκειας, Καθαρότητας και ΟΥΣΙΑΣ Άξιου Σκοπού ΤΟΥΣ εντός ορίων τους νομίμως εκ του Πολιτεύματος.

Υποχρέωσή μου, οφείλω να  ΣΥΓΧΑΡΩ για την κατ’ ουσίαν Πολιτεύματος θέση σε διαβούλευση του Προγράμματος Ανάπτυξης Στερεάς να εκφράσω ευχαριστίες για την ρητή χωρίς δικαίωμα παρερμηνείας από ουδένα της καθαρής επιλογής σας «Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» ΑΥΤΟΝΟΜΟ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ Δικαίωμα ΣΤΕΡΕΑΣ Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τα ΟΦΕΛΗ σε όλη την Περιφέρεια και Πανελληνίως και Διεθνώς ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με την «εντός Στερεάς περιουσία ΤΗΣ και Συμφερόντων εξυπηρέτησης από την Στερεά Ελλάδα» οι αποφάσεις και Συνεργασίες ΔΙΕΘΝΩΣ από ΕΔΩ για τη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα Αυτοδιοικούμενη». Φάρος-Πράξη ΦΩΤΟΣ Ελληνισμού από την ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα Πανελληνίως και Διεθνώς διαχρονικά από αιώνων εντός του 2021 μ.Χ. η (επανα)Λειτουργία Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με ΦΩΣ Ελληνισμού Διεθνώς από ΕΔΩ για ΕΔΩ και ΔΙΕΘΝΩΣ με την Ίδρυση ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού Πολιτισμού με ΦΟΙΤΗΤΕΣ από όλο τον Κόσμο ΚΑΙ με Δίδακτρα για τους εξ άλλων χωρών προερχόμενους και Προστασία ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ Περιουσίας Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ.

Με την υπόμνηση ότι στον Τομέα «περαιτέρω στρατηγική ανάδειξη των Ιστορικών και Πολιτιστικών τόπων των Δελφών και Θερμοπυλών» να το συμπληρώσετε με το: ΚΑΙ «Αρχαίων Αμφικτυονιών – Αρχαίας Ανθήλης», και σημειώνω μόνο αυτό ως απόλυτα συναφή ΕΝΟΤΗΤΑ διαδρομής Θερμοπύλες – Αρχαία Ανθήλη – Δελφοί και επειδή ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου αναπάντητες ακόμα είναι και τονίζω το Αρχαία Ανθήλη επειδή σε αυτή την μακρινή Εποχή ΔΕΝ πρέπει να χωρίζονται και να μένουν αναξιοποίητες οι Αρχαίες Αμφικτυονίες στην Αρχαία Ανθήλη σε αυτή την περιοχή σε ΑΥΤΗ την περίοδο. Νεώτερης Ιστορίας μας είναι … σε άλλη Ενότητα αλλά σε ΑΥΤΗ την Ενότητα ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Αρχαία Ανθήλη, «όμορη και ενιαία με τις Θερμοπύλες στον ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ». Και στο Δήμο Λαμιέων οι συνεχείς Αναφορές μου δια τούτο το επισημαίνω.

Είναι στη διάθεσή σας η πολύπλευρη, μακρόχρονη και αδιάλειπτη πείρα μου και προσφορά μου στην Πορεία ΚΑΙ για την Ίδρυση ΚΑΙ για την Εξέλιξη του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΚΑΙ στην Επιτυχία Σκοπών δυστυχώς στην συνέχεια επιτυχίες ΠΟΛΙΤΩΝ αποδυνάμωσαν από αδράνειες και ανικανότητες «αρμοδίων». Είμαι στη διάθεσή σας όπως Δικαίωμα και Υποχρέωση έχω προς ενίσχυση προσπαθειών προς το Καλύτερο με την εμπνευσμένη Πρωτοβουλία ΣΑΣ ως ΑΡΧΗ και προς αποφυγήν «αδρανειών» εξ οποιουδήποτε λόγου και οποθενδήποτε προερχομένων καθυστερήσεων προς άμεση επαναφορά στα θεμέλια του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας προς ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ πανελληνίως με την Πνευματική και Οικονομική Πρόοδο από ΕΔΩ για ΕΔΩ και πανεθνικώς του Πανεπιστημίου Αυτοδιοίκητου Αυτόνομου στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ σε ΟΛΟΥΣ τους Τομείς ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα. Η Μεταφορά του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ εκτός ΑΘΗΝΩΝ πρέπει να είναι ΑΙΤΗΜΑ κάθε Περιφέρειας ως ΑΡΧΗ ΑΠΟΚέντρωσης

Μετά τιμής και έκφραση συγχαρητηρίων στη διάθεση σας ως Στρατιώτης με αδιάλειπτη πολύχρονη Πείρα σε ΚΑΘΑΡΟ Αγώνα Εθνικής προσπάθειας από την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Στερεάς Ελλάδας, ευχόμενος σε εσάς προσωπικά και την Οικογένειά σας Υγεία και Ευτυχία και στον Περιφερειάρχη της (επαν)Ίδρυση Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας το 2021 μ.Χ.

Με την Πίστη μου στην Τελική Επιτυχία με την Εκπλήρωση ΧΡΕΟΥΣ και Δικαιώματος Αυτοδιοίκησης ΚΑΙ Κεντρικής Εξουσίας με τις επιβεβλημένες ενέργειες των αρμοδίων «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος Πολιτεύματός μας»


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για ΙΔΡΥΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ με ΕΔΡΑ τη ΛΑΜΙΑ


Λαμία, 1/1/2021 μ.Χ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη