Δήμος Στυλίδας: Μεταφορά δημοτών στο εμβολιαστικό κέντρο των Καμένων Βούρλων

         
Ο Δήμος Στυλίδας με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας των εμβολιασμών και την θωράκιση της δημόσιας υγείας, φροντίζει για τη μεταφορά των δημοτών που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης με δικά τους μέσα, προς και από το εμβολιαστικό κέντρο των Καμένων Βούρλων, στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν ώστε να εμβολιαστούν κατά του covid-19 το επόμενο διάστημα.

Η δράση αφορά σε ηλικιωμένους, σε μοναχικούς συνδημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης. Η υλοποίηση της δράσης θα γίνει σε συνεργασία και με τη συνδρομή του προσωπικού της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι”  της Δ.Ε. Στυλίδας, της Δ.Ε. Εχιναίων και της Δ.Ε Πελασγίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι δημότες και θα διαπιστώνεται η συνδρομή ανάγκης μετακίνησής τους.

Οι δημότες αυτοί, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα  2238350108- 2238350100 (Στυλίδα), 2238350203 (Ράχες) και 2238350308 (Πελασγία) τις καθημερινές από τις 8.00 έως τις 14.00, ενώ θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός.

Η μεταφορά των πολιτών θα γίνει με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη