ΑΕΚ - Λαμία 1-0: Ο Αραούχο καθάρισε για την Ένωση στο 67'


 Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την Ένωση να επικρατεί με 1-0 και να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας επτά βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς δεν έπιασαν υψηλά στάναρ απόδοσης, ωστόσο κατάφεραν να βρουν το πολύτιμο γκολ με τον Αραούχο στο 67ο λεπτό. Ο Χατζισαφί έπαιξε κάθετα στον Τάνκοβιτς, αυτός κέρδισε την κόντρα με τον Βύντρα και την έστρωσε στον Αργεντινό φορ με αρκετή δόση τύχης.

Στο 22' ο Ελβετός μπήκε στην περιοχή, έπειτα από κάθετη του Αραούχο, ωστόσο άνοιξε το κοντρόλ και ο Γκαραβέλης με έγκαιρη έξοδο, γλίτωσε τα χειρότερα.

Η τελευταία καλή στιγμή από πλευράς ΑΕΚ έγινε στο 34ο λεπτό. Ο Σιμάνκσι έκανε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή βλέποντας την κίνηση του Αραούχο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Γκαραβέλη, ωστόσο από δύσκολη γωνία το σουτ που εξαπέλυσε με ραμπόνα πέρασε άουτ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη