Για τα πανηγύρια Κυβέρνησης-Τοπικής Διοίκησης για μια ασφαλτόστρωση εν έτει 2021

 
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης πανηγυρίζουν και η κυβερνητική προπαγάνδα «για τον πρωθυπουργό που κρατάει τον λόγο του» οργιάζει για το αυτονόητο (και ελάχιστο) : για την ασφαλτόστρωση (που ΘΑ γίνει) του δρόμου Άγραφα –Σάικα.

Εν έτει 2021 πανηγυρίζουν γι’ αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 70 χρόνια και γίνονται τώρα που η περιοχή των Αγράφων απέκτησε ενδιαφέρον για τους αετονύχηδες των ΑΠΕ.

Την ίδια ώρα το εσωτερικό οδικό δίκτυο και οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση ενώ η «προσωπική δέσμευση» του πρωθυπουργού για τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι αποδείχτηκε έπεα-πτερόεντα.

Κι αυτή γιατί τόσο αυτή, όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις υλοποιούν έργα με κριτήριο την κερδοφορία του κεφαλαίου και όχι τα λαϊκά συμφέροντα. Και σε αυτόν το σχεδιασμό τους, έργα όπως αξιοπρεπές οδικό δίκτυο, αγροτικοί δρόμοι, αντιπλημμυρικά έργα, αντισεισμική θωράκιση, δεν χωράνε.


Καρπενήσι 23-9-21

Το Γραφείο της ΚΟ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη