ΟΦΗ – Λαμία 0-0

 

ΟΦΗ – Λαμία 0-0

Στην Κρήτη ΟΦΗ και Λαμία πραγματοποίησαν ένα κακό παιχνίδι, το οποίο είχε πολλά λάθη και ελάχιστες καλές στιγμές με την ισοπαλία να μοιάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

ΟΦΗ και Λαμία βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Superleague με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να πάρουν τη νίκη όμως η εμφάνισή τους ήταν αρκετά κακή και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας

Η πρώτη φάση ήταν για τη Λαμία στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης όπου ο Αραμπούλι δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή ωστόσο μπλόκαρε Γκαραβέλης. Η Λαμία συνέχισε να απειλεί στο 10ο λεπτό έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Νούνιες όταν μετά από σέντρα του Σκόνδρα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήταν στο 19ο λεπτό με τον Μαρινάκη ωστόσο τον πρόλαβε ο Ρόμανιτς πριν γίνει επικίνδυνος. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στο 40ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τοράλ,ο  Ισπανός εξτρέμ βρέθηκε απέναντι στον Γκαραβέλη, αλλά τελευταία στιγμή ο Γκόλεμιτς έπεσε στα πόδια του και έσωσε τη Λαμία από το να δεχθεί γκολ σε κρίσιμο σημείο.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Νέιρα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά εξαιτίας των αναγκαστικών αλλαγών της Λαμίας αλλά και των πολλών κίτρινων καρτών που δόθηκαν στο παιχνίδι.

Στο 82ο λεπτό ο Μανούσος βρέθηκε στο έδαφος και ζήτησε πέναλτι αλλά ωστόσο σύμφωνα με το Var δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Ο ΟΦΗ στο 89ο λεπτό είχε μία ακόμη ευκαιρία να απειλήσει την εστία της Λαμίας όμως το σουτ που επιχείρησε ο Μπαλογιάννης σταμάτησε πάνω στον Γκαραβέλη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0, οι οποίες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Νιόπλιας):Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ, Μεγιάδο, Καστάνιος, Μπαλογιάννης

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη