Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επεκτείνει τη δράση του στο Νομό Βοιωτίας και στον Δήμο Ορχομενού

 

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επεκτείνει τη δράση του στο Νομό Βοιωτίας
και στον Δήμο Ορχομενού.

Στις 27/10/2021 το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ μετέβη στον Δήμο Ορχομενού, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομίλησε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, κ. Γρηγόρη Ξηρογιάννη, παρουσία της Δημάρχου, κας Παρασκευής Καράλη, σχετικά με το έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και τις ανάγκες της περιοχής στον τομέα των εξαρτήσεων.

 Οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ ενημέρωσαν την Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τις υπηρεσίες που παρέχονται για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

 Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας και ο κ. Ξηρογιάννης, εισηγήθηκαν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις με αποδέκτες μέλη της τοπικής κοινότητας, με στόχο την τακτική παρουσία του Φορέα στην περιοχή, για μία ολοκληρωμένη παρέμβαση ενημέρωσης και υποστήριξης σε θέματα εθισμού.

 Η επίσκεψη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στον Δήμο Ορχομενού αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα στην πόλη, με την επόμενη να έχει ως στόχο τη διασύνδεση και δικτύωση με εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των Αστυνομικών Αρχών.

 Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

 Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

 Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη