Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διπλό στην παράταση! - Αγρίνιο-Αναγέννηση Λαμίας 71-78

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διπλό στην παράταση! (Αγρίνιο-Αναγέννηση Λαμίας 71-78)

 

Πρώτη νίκη στη Γ’ Εθνική για την Αναγέννηση Λαμίας που πέρασε θριαμβευτικά από το Αγρίνιο κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 71-78, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που χρειάστηκε η πεντάλεπτη παράταση για να αναδείξει τον νικητή!

Η ομάδα του Κουμπούρα πήρε μεγάλο διπλό και στην ουσία ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Αμπελώνα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα!

Η Αναγέννηση, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Σκαρμούτσο, βρήκε λύσεις κυρίως με τον Πελεκούδα στην καλύτερη του εμφάνιση από τότε που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Κουμπούρα, φτάνοντας σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που σίγουρα θα παίξει ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι  Ασημακάκη-Διαμαντής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-28, 39-34, 49-52, 68-68 (καν. διάρκεια), 71-78 (τελ. αποτελ.).

ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σταυροθανάσης): Πολύζος 1, Σταμουλάκης 22 (5), Τασσόπουλος 15 (2), Σταμούλης 15 (3), Παρθένης, Μακρής, Δάρλας, Γκρίζης 2, Βασιλείου 12, Παπαθανασόπουλος 4.

ΓΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Πρίμπας, Φωτοκάκης 4, Λιάπης 6 (1), Αντωνόπουλος 10 (1), Κουμπούρας 7, Μεϊντάνης 7, Τσιώτας 2, Πελεκούδας 22, Διαμαντής 2, Χατζόπουλος, Καλλίλας, Κοντολάτος 18 (2).



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη