Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 
Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Κάθε χρόνο, στις  17 του  Νοέμβρη, θυμόμαστε και τιμούμαι την Εξέγερση του Πολυτεχνείου κι όλους εκείνους που αντιστάθηκαν στο τελευταίο  δικτατορικό καθεστώς που γνώρισε η Ελλάδα.

Το τρίπτυχο   «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»  συμβολίζει τους διαχρονικούς αγώνες για  αξιοπρεπή εργασία, ποιότητα ζωής, μόρφωση, ελεύθερη έκφραση, δυνατότητα ανάπτυξης της προσωπικότητας και όλες τις πανανθρώπινες αξίες, εν γένει.

Η πανδημία του κορωνοϊού δυστυχώς, δυσχεραίνει και φέτος του εορτασμούς της Επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι αντιξοότητες όμως αυτές, αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για να διατηρηθεί ζωντανή η θυσία των αγωνιστών της Δημοκρατίας, πάντα με υπευθυνότητα.

Το Κίνημα Αλλαγής, με οδηγό την  ιστορική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, που περιλαμβάνει και το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα (ΠΑΚ), την αντιδικτατορική οργάνωση που ίδρυση στην εξορία ο Ανδρέας Παπανδρέου, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της προάσπισης και της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας.  


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη