Τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας για το φυσικό αέριο

 Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Επιμελητήρια Στερεάς σχετικά με την ανακοίνωση έναρξης των εργασιών επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Στερεά.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

«Με αφορμή την πρόσφατή εκδήλωση στη Λαμία για την έναρξη των εργασιών του έργου επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Επιμελητηριακή κοινότητα χαιρετίζει ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο παίρνει σάρκα και οστά.

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε έξι πόλεις της Περιφέρειας – τη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Θήβα, τη Λιβαδειά, την Άμφισσα και το Καρπενήσι. Ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του έργου, θα προσδώσει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην περιοχή παρέμβασης τόσο σε οικονομικό, όσο και σε περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επιπλέον, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ιδιωτικών επενδύσεων στην Περιφέρειά μας και συνεπακόλουθα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και νέες προοπτικές για τον τόπο μας.

Ως Επιμελητήρια, είμαστε δίπλα στην Περιφέρειά μας και σε συνεργασία με την ΔΕΔΑ θα γίνουμε κοινωνοί της σημαντικότητας του έργου το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη