Υποψήφια για το Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, νέα δικηγόρος από το Δίστομο

 

Υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) είναι η καταγόμενη από το Δίστομο Βοιωτίας, δικηγόρος Βασιλική Παππά, με το <<Ενιαίο Ψηφοδέλτιο>> του νυν Προέδρου του κυρυφαιου επιστημονικού φορέα της χώρας, Δημήτρη Βερβερσού! 

 
   Η κ. Βασιλική Παππά ανακοίνωσε την υποψηφιότητας της με  την παρακάτω δήλωση: 

Αγαπητές συναδέλφισσες, 
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαι μία νέα δικηγόρος και το όραμά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να βελτιωθούν οι συνθήκες που παρέχουμε τις νομικές μας υπηρεσίες μέσα κι έξω από τα δικαστήρια, ούτως ώστε ο καθένας μας να μπορεί να εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή ζωή. 

Μαζί με το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Α., Δημήτρη Βερβεσού θα αγωνιστούμε ώστε να εξασφαλιστεί για όλους τους δικηγόρους η αύξηση των ελάχιστων προβλεπόμενων αμοιβών. Λόγω του ότι για χρόνια παρείχα τις νομικές μου υπηρεσίες ως έμμισθη δικηγόρος στον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, θα φροντίσω ώστε οι έμμισθοι συνάδελφοι να μην υπαλληλοποιούνται, να χαίρουν σεβασμού από την ιεραρχία του εντολέα τους και να τους επιτρέπεται απεριόριστα η άσκηση ελεύθερης δικηγορίας.

Μόνη μου δεν μπορώ να τα καταφέρω όλα αυτά. Χρειάζομαι τη στήριξη όλων σας, ώστε να μπορώ να πολεμήσω για την κατάκτησή τους. 
Μαζί με όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που θα με στηρίξουν, ώστε άντρες και γυναίκες συνάδελφοι να έχουμε ίσα δικαιώματα και να χαίρουμε τον ίδιο σεβασμό μέσα κι έξω από τα δικαστήρια. 

Έχω εξασφαλίσει για όλα αυτά τη στήριξη του Δημήτρη Βερβεσού - Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος απέδειξε ότι δεν προεδρεύει για τον τίτλο, αλλά για το συμφέρον όλων μας, χωρίς διάκριση. 

Η πόρτα μου είναι πάντοτε ανοιχτή για τους συναδέλφους μου, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να στηρίξω με πείσμα τα δίκαια αιτήματα όλων μας. 

Διότι η δικαιοσύνη στηρίζει τα θεμέλια της Δημοκρατίας και στα θεμέλια αυτά ο ρόλος των Δικηγόρων είναι και πρέπει να αναγνωρίζεται ως σημαντικός. 

Με τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς, 

Βασιλική Νικ. Παππά 

#Vervesos#dsa#ΔΣΑ#synexi-ZOUME#mazi


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη