Θέμης Χειμάρας: «Η Λαμία, η Φθιώτιδα, ολόκληρη η Στερεά σε νέα ενεργειακή εποχή!»


Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας, σε δήλωσή του, αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ανακοίνωση της έναρξης των έργων επέκτασης του φυσικού αερίου στη Λαμία, στη Χαλκίδα, στη Θήβα, στη Λιβαδειά, στην Άμφισσα και στο Καρπενήσι:

«Η Λαμία, η Φθιώτιδα, ολόκληρη η Στερεά σε νέα ενεργειακή εποχή!

Από το 2015 μέχρι σήμερα, μεσολάβησε πολλή και δύσκολη δουλειά, πολυάριθμες συναντήσεις και διεργασίες ώστε να φτάσουμε στη σημερινή μέρα που η Λαμία συνδέεται στο δίκτυο του Φυσικού Αερίου, μαζί με 5 ακόμα πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.

Όταν παρουσιάζαμε στις Βρυξέλλες την καινοτόμα πρόταση της Περιφέρειάς μας με τον Κώστα Μπακογιάννη, για χρηματοδότηση δηλαδή του έργου μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ, δεν ήταν πολλοί αυτοί που μας πίστεψαν.

Η πορεία μας δικαίωσε και η σημερινή ανακοίνωση της κατασκευής των έργων έρχεται ως επιστέγασμα των κόπων πολλών ανθρώπων και εξαιρετικών συνεργατών στην Περιφέρεια και στη ΔΕΔΑ.

Για τη Λαμία και ολόκληρη την περιφέρεια, ξεκινά μια νέα αναπτυξιακή σελίδα με πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη, εξοικονόμηση χρημάτων για τα νοικοκυριά, αλλά και σπουδαίες προοπτικές στον εργασιακό τομέα.

Κι αυτό γιατί η σύνδεση της Λαμίας και των άλλων πόλεων της Περιφέρειας με το Φυσικό Αέριο δημιουργεί νέες ανάγκες για σημαντικό αριθμό εργαζομένων και εξειδικευμένων τεχνιτών, ενώ θα σημάνει την προσέλκυση ενεργοβόρων επιχειρήσεων, άρα και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.»





 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη