Δυναμική παρουσία της ELPEN στη διεθνή έκθεση CPhI


Η ELPEN συμμετείχε για 11η χρονιά στη διεθνή έκθεση CPhI Worldwide, που πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021 στο Μιλάνο της Ιταλίας και  διαδικτυακά από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021.

Αποτελώντας μία από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στο χώρο του φαρμάκου, η CPhI Worldwide είναι το σημείο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών και προμηθευτών φαρμάκων από όλο τον κόσμο. Η διεξαγωγή της γίνεται εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου φαρμακευτικού επιχειρείν.

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, το περίπτερο της ELPEN προσέλκυσε ένα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων στην έκθεση. Στο πλαίσιο αυτό, περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη της εταιρείας, με στόχο την παρακολούθηση της πορείας των συμφωνιών που είναι σε εξέλιξη, αλλά και την προώθηση των προϊόντων ιδιοκτησίας της ELPEN στις αγορές εξωτερικού. Παράλληλα, διερευνήθηκαν νέες ευκαιρίες για την ελληνική αγορά σε πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα, καθώς επίσης και συνεργασίες ανάπτυξης νέων μορίων με καταξιωμένες Ευρωπαϊκές εταιρείες.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ELPEN εκτείνεται σε 18 ευρωπαϊκές χώρες και 41 παγκοσμίως. Εδώ και χρόνια η εταιρεία γνωρίζει σημαντική καταξίωση στις διεθνείς αγορές με τα σκευάσματά της να σηματοδοτούν έναν άξιο πρεσβευτή του Ελληνικού Φαρμάκου στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, της Άπω και Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η περαιτέρω αύξηση των εξαγωγών αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του επενδυτικού πλάνου ύψους 125 εκ. ευρώ, που υλοποιεί ήδη η ELPEN με την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων κι ενός Πάρκου Έρευνας και Καινοτομίας.Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη