Γίναμε … Αμερική ή έγινε …. Ελλάδα Μιας γραβάτας απόσταση (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

 


Γίναμε … Αμερική

ή έγινε …. Ελλάδα

Μιας γραβάτας απόσταση

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Θα μπορούσε να είχε γίνει το αντίθετο.

Η γραβάτα στον Λευκό Οίκο, έχει τα ΧΡΩΜΑΤΑ της πατρίδας Ελλήνων. Ο Αρχηγός της Αμερικής για τη … Γαλάζια Πατρίδα δείχνει τη … γραβάτα! Ο Πρωθυπουργός μας δεν φόρεσε… Αμερικανικάνικη! ΑΝ … φορούσε ή ΑΝ φορέσει ΟΤΑΝ υποδεχθεί τον Πρόεδρο Αμερικής στα … Ανάκτορα τότε  τα… ξαναλέμε… Θα εκφράσω δημοσίως τη προσωπική μου ευχαρίστηση διότι ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ τον ΛΑΜΙΩΤΗ συμ-πατριώτη μου κ. Γιάννη Οικονόμου. Συγχαρητήρια Ειλικρίνειας και … «τοπικιστικά»  τον ΣΥΓΧΑΙΡΩ, υπενθυμίζοντας … ότι:

Έμαθα ότι ΕΚΕΙ, όπως ο Πρωθυπουργός μας μίλαγε στην καρδιά της Αμερικής με ΑΡΙΣΤΑ Αμερικάνικα, ο κ. Οικονόμου ΠΡΟΤΕΙΝΕ τη ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού ώστε να μάθει ΚΑΙ Ο Αρχηγός Αμερικανών να ομιλεί το ίδιο ΑΡΙΣΤΑ Ελληνικά, αφού είναι στη γλώσσα των Ελλήνων η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αλλά και των ΑΡΧΑΙΩΝ Αμφικτυονιών στην ΑΡΧΑΙΑ Ανθήλη στο ΔΗΜΟ σημερινών Λαμιέων. Για να μάθουν και στο … ΝΑΤΟ … ότι όχι μόνο ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΔΩ για Βαρβάρους αλλά ΚΑΙ στον Ο.Η.Ε. και Οργανισμούς Ειρήνης ότι στις Αρχαίες  Αμφικτυονίες Πηγή ΟΛΩΝ των σήμερα Ενώσεων ότι: ΕΑΝ ένας «σύμμαχος – εταίρος» ΔΕΝ σέβεται όσα απεφάσιζαν οι «εντός συμμαχίας» ή και «αντίθετα με τις Συνθήκες έπραττε», τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι «εντός Σύμμαχοι» τον «έδιωχναν» αλλά ΚΑΙ τον πολεμούσαν ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Αυτά ο ΛΑΜΙΕΥΣ  Γιάννης Οικονόμου Εκπρόσωπος Κυβέρνησης από τη … ΣΤΕΡΕΑ τα ΞΕΡΕΙ. Όπως ΚΑΙ για τις συμφωνίες – συνεργασίες ΔΙΕΘΝΩΣ Πανεπιστημίων ΚΑΙ στην Ελλάδα, με ΟΛΑ τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ «ΤΟΠΙΚΆ» Πανεπιστήμιά ΜΑΣ. Πλην… του Ανύπαρχτου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ως Ανύπαρκτης ΚΑΙ «ΑΥΤΟ-Διοίκησης ΣΤΕΡΕΑΣ» στον Τομέα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ανώτατης Εκπαίδευσης στη ΣΤΕΡΕΑ με ΕΔΡΑ στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα ΚΑΙ Διεθνώς.

Επειδή ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας έχει δηλώσει ότι έχει τα ΧΡΩΜΑΤΑ της Φθιώτιδας για την Εξουσία ΤΟΥ Αυτοδιοικητικώς εκ Θεού επί Φθιωτών υποθέτω ότι ευχαρίστως και ο κ. Οικονόμου θα δεχθεί τη ΔΩΡΕΑ ΜΟΥ μιας… γραβάτας με το ίδιο χρώμα Μητροπόλεως ΜΑΣ αλλά ΚΑΙ ΜΕ το Κάστρο της ΛΑΜΙΑΣ σε ΑΥΤΗ όταν τον υποδεχτώ ή στα … Γαλανέϊκα ή στην …. ΄Αμπλιανη εισόδους ΣΗΜΕΡΑ στη ΛΑΜΙΑ με επιγραφές «ΑΥΤΟΔιοίκητου ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ σαν … Καρδίτσα … στην Πρωτεύουσα ΣΤΕΡΕΑΣ».

Τοπικιστικά ή Διεθνικιστικά το ευχαριστήθηκα και το ΥΠΟΓΡΑΦΩ για τον «δικό μας Λαμιώτη» κ. Οικονόμου στο Λευκό Οίκο..

Στο Χάρτη Ελλάδας ΟΛΕΣ οι Περιφέρειες έχουν Γαλανόλευκη Σημαία ΑΥΤΟΔιοίκησης. Στη Στερεά Μαύρη  στην ΑΥΤΟ-Διοίκηση στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Υ.Γ.1

Για 5 ΕΔΡΕΣ Μητροπολιτών στη ΣΤΕΡΕΑ είμαστε υπερήφανοι αλλά ούτε ΜΙΑ ΕΔΡΑ ούτε Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ούτε κανενός άλλου Πανεπιστημίου ΕΔΡΑ στη Στερεά..

Υ.Γ.2

Όσο για την … Οικονομία … η ΣΧΟΛΗ δεν ζητάει «ΛΕΦΤΑ» Δημοσίου διότι τα δίδακτρα θα πληρώνουν στο Πανεπιστήμιο οι ξένοι φοιτητές της ΣΧΟΛΗΣ και ΟΧΙ οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενισχύοντας ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ Κοινωνία οι «εδώ πελάτες μας» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Ποιοι δεν τη θέλουν και την πολεμούν;

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη