Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων μετά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων

 

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων


Μετά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην Αντιδήμαρχο Μώλου, κ. Ιωάννη Δημόπουλο, για τη συνεργασία μας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του τον διέκρινε η σεμνότητα, η υπομονή και η θέληση για την επίλυση των ζητημάτων που προέκυπταν. Η συνεισφορά του στο έργο μας ήταν σημαντική.

» Παράλληλα, να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο, κ. Αντύπα Αντύπα. Ο κ. Αντύπας ήταν ο ιθύνων νους μεγάλων διοργανώσεων, που στάθηκαν αφορμή να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στον Δήμο μας και να δώσουν στην τοπική οικονομία την απαιτούμενη ώθηση μετά από μια δύσκολη περίοδο καραντινών.

» Τέλος, εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους, κ.κ. Δημήτριο Κριτσόβα, Νικόλαο Μπατσογιάννη, Νικόλαο Παπαγρηγορίου και Λεωνίδα Πενταλιό, κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους. Είμαι βέβαιος πως με τη συνεργασία των εργαζομένων στον Δήμο θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών».


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη