Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας

  

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας

 Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, παρατείνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής των ασφαλτικών στρώσεων και αποκατάστασης της στεγάνωσης του καταστρώματος της σύμμικτης γέφυρας περί την 207,300 χ/θ, στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, για την αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και την στεγάνωση του καταστρώματος της σύμμικτης γέφυρας στην κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων στον αριστερό κλάδο προς Αθήνα (αμφιδρόμηση).

Ειδικότερα, η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα του κλάδου προς Αθήνα (πλάτους 3,75μ.), ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από λωρίδα πλάτους 3,50μ. οριοθετημένη με κίτρινη προσωρινή διαγράμμιση στο δεξιότερο τμήμα του καταστρώματος του κλάδου προς Αθήνα.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ έως την Τρίτη 28-02-2023 και ώρα 17.00.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη