Πιστοποιημένα cruelty free & ethically sourced προϊόντα για το σπίτι, τον άνθρωπο, το κατοικίδιο

 

Dendron

Πιστοποιημένα cruelty free & ethically sourced προϊόντα για το σπίτι, τον άνθρωπο, το κατοικίδιο

 

Με όραμα έναν καλύτερο κόσμο και μία κοινωνία που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την φύση, η Dendron συστήνεται στο κοινό μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, την προσωπική φροντίδα, το παιδί και το κατοικίδιο. Όλα cruelty free και ethically sourced.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, αποκλειστικά από προμηθευτές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων και σέβονται τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έτσι, κάθε προϊόν που διατίθεται από την Dendron είναι βέβαιο ότι δεν έχει δοκιμαστεί προηγουμένως σε ζώα και ότι προέρχεται από υπεύθυνους προμηθευτές που φροντίζουν να μην έχουν παραβιαστεί τα βασικά και αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα όσων εμπλέκονται στη παραγωγή τους.

Το στοιχείο όμως που ξεχωρίζει την Dendron είναι η φιλοσοφία της. Μία sustainable φιλοσοφία που διέπει κάθε λειτουργία της, καθώς:

·        Προωθεί βιολογικές γκάμες σε όλα τα είδη καθαρισμού σπιτιού και προσωπικής φροντίδας – στηρίζει ενεργά μικρούς Έλληνες παραγωγούς αξιόλογων βιολογικών προϊόντων

·        Συνεργάζεται με όλους τους προμηθευτές της για να διασφαλίζει την «ηθική προέλευση» των προϊόντων που διαθέτει.

·        Υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τις ευπαθέστερες ομάδες και αναλαμβάνοντας δράση για καίρια ζητήματα του τόπου

·        Συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία με στόχο την καλύτερη διαβίωση των ζώων σε οποιαδήποτε συνθήκη

·        Καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του προσωπικού της για ασφαλή και ικανοποιητική εργασία, δίκαιες απολαβές, δίκαιη μεταχείριση, ανάδειξη του προσωπικού ταλέντου και επιβράβευση της προσπάθειας.

Στo eshop της Dendron μπορείτε να βρείτε είδη για το σπίτι, μικροέπιπλα, είδη προσωπικής φροντίδας, προϊόντα για το παιδί αλλά και για το κατοικίδιό σας. Εν όψει των Χριστουγέννων διατίθενται επιπλέον δέντρα, στολίδια & πολλές προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σύντομα, η Dendron θα απλώσει τα κλαδιά της και στην Καλαμάτα, ανοίγοντας το πρώτο φυσικό κατάστημα, στην οδό Υπαπαντής 29. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, στις 18:30.

Dendron. Nature Is Home

Επισκεφτείτε τη dendron.gr 

#dendron #natureishome

 

 





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη