Με τεράστια επιτυχία η «1η Γιορτή Τσιγαρίθρας» στα Καμένα Βούρλα

Με τεράστια επιτυχία η «1η Γιορτή Τσιγαρίθρας» στα Καμένα Βούρλα


Με τεράστια επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στο τουριστικό περίπτερο στην παραλία Καμένων Βούρλων, η «1η Γιορτή Τσιγαρίθρας».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, έζησαν στιγμές γεμάτες χαρά, χορό και φυσικά φαγητό, καθώς στους παρευρισκομένους προσφέρθηκε, εκτός της παραδοσιακής τσιγαρίθρας, χωριάτικο λουκάνικο, κρασί και τσίπουρο.

Την αναβίωση του εθίμου της τσιγαρίθρας συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καρυάς «Η Αγία Τριάδα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεανικός Παλμός», ο Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κωνσταντίνου, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου «Ενάλιος Δαφνούντας», ο Όμιλος Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων και ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με την επιθυμία η εκδήλωση να γίνει θεσμός για την περιοχή, με ακόμη περισσότερα δρώμενα!











Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/news/me-terastia-epityhia-i-1i-giorti-tsigarithras


https://www.facebook.com/kamenavourla.dimos/posts/pfbid032VEpV6iv2t7sJUUikT1MMAEUSU3fWYRjXByTr8PeVUycgbgRJrVANoSJu3ViLU9Xl


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη