Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Βίκυς Φαλάρα στα Καμένα Βούρλα

 


Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Βίκυς Φαλάρα στα Καμένα Βούρλα


Η παρουσίαση του βιβλίου «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Παράδοσης – Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Συμμετείχαν:

- Ζωή Καλαφάτη, εκπαιδευτικός – συγγραφέας, αντιπρόεδρος Θεσσαλικού Θεάτρου, παρουσίασε το βιβλίο.

- Μορφούλα Μακρυνίτσα, φιλόλογος, «Τα Καμένα Βούρλα στα μυθιστορήματα της Βίκυς Φαλάρα».

- Ευθυμία Σιαφάκα, φιλόλογος, διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικό και τη χορωδία του Ομίλου και τον Στάθη Αδάμ, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Βούλα Παπανδρέου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Δ.Σ. του Ομίλου.

Το «παρών» έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Λεωνίδας Πενταλιός και Νικόλαος Μπατσογιάννης, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων, Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Κολοκυθάς, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου, Πατήρ Κωνσταντίνος Βάιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.



Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/news/paroysiastike-vivlio-tis-vikys-falara-sta-kamena-voyrla


https://www.facebook.com/kamenavourla.dimos/posts/pfbid02iGXHLZBpopzRLLQK7kr3ELCH4kSCJp4MxPfTv12wkyWsnZuSK6Ut56T7oUTsEQkQl


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη