Την Κυριακή 7 Μαΐου το OPENDAY του Ωδείου της Ι. Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


To Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» σας προσκαλεί στο OPEN DAY την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. – 18.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων – Ν. Άμπλιανη, Λαμία).


Ο θεσμός  του Open Day (Ανοιχτό Ωδείο) απευθύνεται στους γονείς - κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα παιδιά στους σε ένα Ωδείο κι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών αλλά και σε γονείς (κηδεμόνες) - επισκέπτες που βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.


Τα παιδιά μας περνούν στο Ωδείο ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικής τους ζωής. Γι’ αυτό και το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» ανοίγει τις πόρτες του και μας καλεί να το γνωρίσουμε από κοντά. Είναι σπάνιο το συναίσθημα που θα νιώσουμε, βλέποντας για λίγο τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών.


Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικούς μας, να ζήσετε από κοντά την αγάπη μας για τη μουσική παιδεία και να ταξιδέψετε μαζί μας στον όμορφο κόσμο της μουσικής.


http://www.imfth.gr/


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη