Αντ. Σαουλίδης: «Εμπαίζουν τον λαό και κυρίαρχα τους νέους»




Αντ. Σαουλίδης:  «Εμπαίζουν τον λαό και κυρίαρχα τους νέους»


05/05/2023


«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας παίζουν με τον καημό του Έλληνα» τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.




«Ξέρουν πολύ καλά ποια είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και αντί να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μόνιμες λύσεις καταθέτουν στο δημόσιο λόγο προτάσεις που δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.




«Αν θέλουμε να αυξήσουμε την καταναλωτική δύναμη του Έλληνα δεν αρκεί απλά και μόνο να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω. Θα πρέπει να καταπολεμήσεις την αισχροκέρδεια , θα πρέπει να εξορθολογήσεις το φορολογικό μας σύστημα. Είμαστε η μοναδική χώρα που οι έμμεσοι φόροι, οι άδικοι και ταξικοί φόροι ξεπερνούν τους άμεσους φόρους» συμπλήρωσε με νόημα.




«Να υφαρπάξουν την ψήφο των νέων»


Αναφερόμενος στην πρόταση για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, ο Αντώνης Σαουλίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπαίζει τον ελληνικό λαό και κυρίαρχα τους νέους ανθρώπους.




«Έχουν εντοπίσει ότι πραγματικά υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για τους νέους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να μπουν στο πανεπιστήμιο και έρχονται μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές να τάξουν αυτό το μέτρο αναστατώνοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων επιδιώκοντας να υφαρπάξουν την ψήφο τους» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.




«Τα ζητήματα της παιδείας πρέπει να αντιμετωπίζονται σφαιρικά. Πιάνοντας και την τεχνική εκπαίδευση, πιάνοντας και όλους τους υπόλοιπους κλάδους» κατέληξε.




«Με μιμήσεις δεν επιστρέφει η ευημερία»


Ερωτώμενος για τα συνθήματα Τσίπρα που θυμίζουν Ανδρέα Παπανδρέου ο Αντώνης Σαουλίδης σχολίασε πως «γίνεται μια προσπάθεια ξεπατικώματος και της φωνής αλλά και όλων των ιστορικών συνθημάτων τα οποία ενέπνευσαν την ελληνική κοινωνία, ενοποίησαν τους δημοκρατικούς πολίτες και δημιούργησαν για πολλά χρόνια μια ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία προόδου και δημοκρατίας. Με μιμήσεις δεν μπορούμε να ξαναφέρουμε τη χώρα σε ευημερία».




«Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκάθαρη θέση»


«Δεν υφίσταται αύξηση σε μισθούς και συντάξεις αν αυτή δεν συνοδεύεται με αύξηση στην αγοραστική δύναμη» υποστήριξε ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.


«Το ΠΑΣΟΚ είχε ξεκάθαρη θέση. Οι μισθοί θα πρέπει να καθορίζονται μέσα από την διαπραγμάτευση εργαζομένων και εργοδοτών. Άρα θα πρέπει να επανέλθει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Τα στοιχεία της Eurostat κατατάσσουν προτελευταία την χώρα μας στην Ευρώπη και του ΟΟΣΑ που δείχνουν πραγματική μείωση των μισθών κατά 7%» συμπλήρωσε.


Τέλος για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη σχολίασε πως «ο νόμος της Νέας Δημοκρατίας δεν έλυσε το ζήτημα της μη συμμετοχής Κασσιδιάρη στις εκλογές. Αναγκάστηκε χωρίς να αναγνωρίσει το λάθος της να φέρει μια τροπολογία και να έρθει στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Στο υπόμνημα που κατατέθηκε από τη ΝΔ δεν συμπεριλήφθηκε το ΕΑΝ του κ. Κανελλόπουλου, του συνομιλητή του Ηλία Κασιδιάρη. Είναι πολύ να βγαίνουν οι κύριοι της ΝΔ και να λένε ότι είναι οι μοναδικοί που λένε ότι νοιάζονται για τη λειτουργία των θεσμών. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν το τιμά. Θα έπρεπε σε αυτή την πολύ κρίσιμη πρωτοβουλία τω κομμάτων του δημοκρατικού τόξου να συμμετάσχουν

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη