Σε Έξαρχο, Καλαπόδι και Ζέλι ο Γιάννης Σαρακιώτης

 


Σε Έξαρχο, Καλαπόδι και Ζέλι ο Γιάννης Σαρακιώτης

Ο κύκλος των προεκλογικών επισκέψεων σε περιοχές της Φθιώτιδας συνεχίστηκε στην περιοχή της Λοκρίδας για τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος και βρέθηκε στον Έξαρχο, το Καλαπόδι και το Ζέλι.

Ο κ. Σαρακιώτης επισκέφθηκε καταστήματα των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων παραμένει το ζήτημα της ακρίβειας, η οποία και συρρικνώνει τα εισοδήματα τη μεσαίας τάξης και των αγροτών της περιοχής. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε ότι, ο ίδιος κατ’ επανάληψη στην θητεία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε πολυάριθμες παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της έγκαιρης ανάληψης πρωτοβουλιών για την ανάσχεση της ακρίβειας, αλλά και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, όμως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είτε υποβάθμιζε συστηματικά το φαινόμενο, είτε αδιαφορούσε αλαζονικά για τις επισημάνσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.  

Επιπροσθέτως, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε υπ’ όψιν των συμπολιτών του το συμβόλαιο για την αλλαγή το οποίο συμπυκνώνει το πρόγραμμα της αυριανής προοδευτικής διακυβέρνησης, το οποίο παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Όπως επεσήμανε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας:

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και ο Πρόεδρος μας, Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να συνυπογράψουν από κοινού  ένα απολύτως ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο συμβόλαιο αλλαγής για να επέλθει αυτή όχι μόνο στη Κυβέρνηση του τόπου αλλά και στην ίδια τη ζωή μας. Ένα συμβόλαιο αλλαγής το οποίο ανάμεσα σε άλλα προβλέπει αύξηση μισθών και εισοδημάτων, την επαναφορά της 13ης σύνταξης που κατήργησε η Νέα Δημοκρατία και την απόδοση σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους των αναδρομικών που τους στέρησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε βάθος τετραετίας, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη συγκράτηση και μείωση τιμών, τη ρύθμιση χρεών και την προστασία πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης, την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για ακίνητα έως 300.000 ευρώ, την κατάργηση των αντεργατικών ρυθμίσεων της Νέας Δημοκρατίας, την ανάκτηση του ελέγχου της ΔΕΗ από το Δημόσιο και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους μέσα από την αύξηση των δαπανών για την υγεία. Οι πολίτες της χώρας και της Φθιώτιδας στις 21 Μαΐου θα βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το συμβόλαιο, επισφραγίζοντας έτσι την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη ο τόπος.».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη