Επαναφορά Σκέψεων στις «συγκυρίες» ... Του Γιώργου Σμοκοβίτη



 Επαναφορά Σκέψεων στις «συγκυρίες»

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Κε Διευθυντά,

Βαρύ τίμημα και πένθος από την απώλεια δύο ξεχωριστών Ανθρώπων Προσφορά στη Ζωή ΟΛΩΝ Υπηρεσιών ΤΟΥΣ με το ρίσκο της Ζωής ΤΟΥΣ κατά την εκτέλεση Καθηκόντων ΤΟΥΣ και ο εδώ υπογράφων και την δημόσια έκφραση ειλικρινών εκ καρδιάς Συλλυπητηρίων για την απώλεια Ζωής των δύο Πιλότων και προς τις Οικογένειες των Ηρώων μας καταγράφω.

ΜΑΖΙ επαναφέρω προς εν Πράξει αρμοδίων στην εκτέλεση δικού ΤΟΥΣ Καθήκοντος προς ΚΑΙ τους Ήρωες ΚΑΙ προς το κοινό Συμφέρον ΟΛΩΝ τις προτάσεις μου κατ’ επανάληψη επιμένοντας διότι και σήμερα αποδεικνύεται το ΟΦΕΛΟΣ που θα είχε προσφέρει η υλοποίησή τους από τους αρμόδιους ιδιαίτερα από τους τοπικά και κατ’ όνομα «ΑΥΤΟ-διοικητικούς» κάθε περιοχής: 

1ον) «Η Πολιτική Προστασία» να περιλάβει ΚΑΙ Ασκήσεις κατά τόπους συμμετοχής ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΠΩΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ενεργούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με από ΠΡΙΝ γνωστές κινήσεις ΟΛΩΝ την ΚΡΙΣΙΜΗ Ώρα (σεισμοί, πυρκαγιές, κίνδυνοι εσωθεν - έξωθεν) και ΟΧΙ απλώς και μόνο μια ειδοποίηση «εκκενώστε φύγετε» και τίποτ’ άλλο γνωστό από ΠΡΙΝ σε ουδένα όπως αποδεικνύεται. Ούτε καν γνωστό σε «αρμόδιους» επί... χάρτου μακρόθεν ΤΙ συγκεκριμένα δέον γένεσθαι καθένας και ΟΛΟΙ θα γνωρίζαμε από ΠΡΙΝ ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ προς τα πού με ΠΟΙΟΥΣ θα ενεργούσαμε ΤΟΠΙΚΩΣ στην περιοχή ΜΑΣ στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ ευρύτερα κι’ ΟΧΙ τελευταία στιγμή «ενημέρωση για το ΚΑΚΟ» που γίνεται ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ από ΠΡΙΝ «πρακτικά άσκηση» χωρίς συμμετοχή δρώντων Ανθρώπων, ΚΑΙ με την ΠΡΑΚΤΙΚΗ επί... εδάφους κατά περιοχή και τμήματα της ΑΣΚΗΣΗΣ για την Δύσκολη Ώρα με τη συμμετοχή από ΠΡΙΝ ΟΛΩΝ στην Άσκηση Πρόληψης και Ετοιμότητας με Γνώση εκ των προτέρων ΚΥΡΙΩΣ: θα διαπιστώναμε ΟΛΟΙ τις ελλείψεις που θα υπήρχαν σε πολλούς Τομείς Εφαρμογής «ΣΧΕΔΙΟΥ Έκτακτης Ανάγκης» αλλά ΟΧΙ «μακρόθεν και στα.. χαρτιά» αλλά στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΤΣΙ θα είχαμε ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ όσα «με λόγια σε χαρτιά ή εξαγγελίες» ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχαν γίνει αλλά ΔΕΝ έγιναν και δεν υπήρχαν όπως... λέγονταν... ΕΤΣΙ: ΟΛΟΙ θα είχαμε Γνώση ελλείψεων και όσων ΕΠΡΕΠΕ να ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ και με επισημάνσεις ΟΛΩΝ ο Έλεγχος θα ήταν από όλους και θα ΕΠΡΑΤΤΑΝ αμέσως οι... «αρμόδιοι» τα όσα έλεγαν αλλά δεν είχαν γίνει: ΕΤΣΙ η ΠΡΟΛΗΨΗ και η ΔΙΟΡΘΩΣΗ από ΠΡΙΝ και κάλυψη ΚΕΝΩΝ θα είχαν γίνει εγκαίρως, όπως π.χ. στα λόγια αντιπυρικές ζώνες που ΔΕΝ έχουν γίνει ακόμα ΘΑ βλέπαμε ΟΛΟΙ ότι ΔΕΝ υπήρχαν για να ΓΙΝΟΥΝ με «ΠΙΕΣΗ από κάτω ΕΓΚΑΙΡΩΣ» π.χ. κρουνοί εάν λειτουργούσαν και ΕΑΝ υπήρχαν γεννήτριες ρεύματος πετρελαίου να λειτουργούν ΟΤΑΝ βλάβη ηλεκτροδότησης υπήρχε π.χ. σημείο συγκέντρωσης ή τρόπος απομάκρυνσης – εκκένωσης πληθυσμού ή πρόσθετα μέτρα προστασίας ΟΛΩΝ ή τόπων διαμονής με αντίστοιχες βοήθειες παροχές και μέσων και οδών διαφυγής, εναλλακτικά σενάρια με ΠΡΑΞΗ μιας ημέρας διδασκαλίας στην ΠΡΑΞΗ ΓΝΩΣΗ και οργάνωση ΟΛΩΝ κι’ όχι «μακρόθεν εκκενώστε κι’ ό,τι θέλετε κάντε καθένας όπου... άνεμος φυσά να ψάχνονται ΟΛΟΙ μέσα στον πανικό» που ΔΕΝ θα υπήρχε ΕΑΝ από ΠΡΙΝ Γνωστό στην ΠΡΑΞΗ με συμμετοχή σε ΑΣΚΗΣΗ ΟΛΩΝ. Επαναφέρω την επαναφερθείσα πρότασή μου ΧΩΡΙΣ ουδεμία απάντηση έστω αρνητική ή με τη «βεβαίωση ότι ΟΛΑ από τους αρμόδιους ΣΩΣΤΑ έχουν γίνει για ΟΛΑ και δεν χρειάζεται άλλη... πρόταση ουδενός άλλου», αλλά και ΡΗΤΑ ΑΠΕΙΧΑΝ και εμφανώς υπερηφάνως με αποχή από κάθε συγκεκριμένη δράση τους.

2ον) Λειτουργία Drones στην περιοχή στην «εν κινδύνω περιοχή» ή «εν κινδύνω προσώπων» ΚΑΙ πρόληψης ΚΑΙ καταστολής με παροχή ΑΜΕΣΑ πληροφοριών ή και άμεσης βοήθειας σε συγκεκριμένα πρόσωπα «εκτάκτου ανάγκης». Ουδεμία επ’ αυτού «αντίδραση ή αντίσταση εναντίον προτείνοντος Πολίτη αλλά ΜΗ αξιωματούχου» από ΟΛΟΥΣ μαζί και καθέναν χωριστά «αρμόδιον» αλλά και κατά Σύνταγμα Υποχρεωμένης σε ΑΠΑΝΤΗΣΗ «Αρχής» αλλά είτε σιωπηρά είτε και ρητά ΑΠΕΙΧΑΝ εν τη ΠΡΑΞΕΙ οποιασδήποτε θέσεως επί προτάσεως ή άλλης τοποθέτησης «αρμοδίως» καλύτερης είτε στην Πράξη είτε έστω στα... λόγια. ΟΥΔΕΝ. Ιδού τα αποτελέσματα και μετά τόσες ΖΗΜΙΕΣ φανερές και αφανείς και... με δικαιολογίες τακτοποιημένες ΟΛΕΣ. Έστω με καθυστέρηση για τα ΜΕΤΑ... ΘΑ ΘΑ ΘΑ... υπάρξει ΤΙ; 

3ον) ΗΡΩΕΣ! ΗΡΩΕΣ! ΗΡΩΕΣ! Βεβαίως αλλά: Η από ΠΡΙΝ αναγνώριση του ΗΡΩΪΣΜΟΥ εν τη ΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ στη κρίσιμη Ώρα ανάληψης ΚΙΝΔΥΝΩΝ Ζωής του από την... Πολιτεία ποια είναι;

ΤΟΛΜΩ να επαναφέρω κατά Συνείδηση εκ Καρδίας και Σκέψη Νου «απλού Πολίτη» ενδιαφερομένου με ΠΡΑΞΕΙΣ επί ΧΡΟΝΙΑ στα ΚΟΙΝΑ να επαναφέρω την πρόταση για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ «το Όνομα η Ψυχή ΜΑΣ» μιας... «Υπηρεσίας» και των «Υπηρετούντων» σε ΑΥΤΗ: από απλώς «Πυροσβεστική Υπηρεσία» και Υπηρετούντων απλώς «Πυροσβεστών» (όπως καθένας μπορεί να γίνει πυροσβέστης σβήνοντας και... κάρβουνα ή ξερόχορτα κήπου του) σε επιτέλους: «ΣΩΜΑ ΠΥΡΟΜΑΧΗΤΩΝ» εναντίον ΕΧΘΡΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ της ΦΩΤΙΑΣ ή με... «κλιματική αλλαγή» ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ αφανισμού ολόκληρου ΤΟΠΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε αναβάθμιση σε: «ΠΥΡΟΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ» και τους «πυροσβέστες» σε: «ΠΥΡΟΜΑΧΗΤΕΣ» αναλόγου – αντίστοιχου ΤΙΜΗΣ προς ΑΥΤΟΥΣ όπως και του «Σώματος Καταδρομέων Ξηράς – Αέρος - θαλάσσης» καταδρομείς στο Μέτωπο Εχθρού ΠΥΡΟΣ με κίνδυνο ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ κι’ όχι.... απλώς.... σαν υπηρεσίες... πρωτοκόλλου ασφαλώς και όχι εν Κινδύνω Ζωής.

Στις «συγκυρίες» κάθε χρόνο σε κάθε περιοχή της Πατρίδας «λιγότερη μένει σε ΤΟΠΟΥΣ Ελληνίδας Γης η σπάνια Ομορφιά ΤΗΣ» που «περνάει και σε Ιδιοκτησίες ΟΧΙ ιθαγενών» αλλά άλλων.... καλό είναι με ΠΡΑΞΗ ΤΙΜΗΣ και Αναγνώρισης όσων με ΡΙΣΚΟ και τίμημα ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ διασώζουν ότι ακόμα μπορεί να διασώζεται ΤΙΜΩΝΤΑΣ τους Ήρωες ΜΑΧΗΤΕΣ Διάσωσης ΚΑΙ Ανθρώπων και όπως εκ Φύσεως Ελληνίδας ΓΗΣ ΜΑΣ Ιδιοκτησίας όσης ακόμα απομένει Ελληνική, πολιτών, φορέων, Δημοσίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ 200 χρόνια Κράτους Κυρίαρχου Σώματος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ιδιοκτητών αδιαλείπτως ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, και ΕΝΤΟΛΕΩΝ όλων των ασκούντων Αυτές.      

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Λαμιεύς


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη