Δείτε, απολαύστε και πάρτε θαυμάσιες ιδέες για τον κήπο σας!

Δείτε, απολαύστε και πάρτε θαυμάσιες ιδέες για τον κήπο σας!
Ποιος δεν αγαπά και δεν απολαμβάνει το χρόνο του στην αυλή και τους υπαίθριους χώρους του σπιτιού του κι όταν βέβαια αυτό είναι σχεδιασμένο μ’ ένα μοναδικό τρόπο, τότε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Τι κι αν βαδίζουμε προς το χειμώνα, μπορούμε άφοβα να σχεδιάζουμε για να απολαμβάνουμε το χώρο που ζούμε όλες τις εποχές του χρόνου.
Εδώ θα δείτε μερικές μόνο ιδέες για διακόσμηση αίθριων χώρων, έτσι για να σας ανοίγει η όρεξη. Υπ’ όψη ότι τα φαινόμενα απατούν και μερικές φορές δεν χρειάζεται μπόλικο χρήμα, που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει για τους περισσότερους, αλλά προσωπική δουλειά, πολύ μεράκι και αστείρευτη φαντασία:

1.    Σχεδιάστε ένα… αίθριο μέσα σε ένα ξύλινο θαλαμίσκο:


2.    Κατασκευάστε ένα πέτρινο καναπέ με το τραπεζάκι του, για τον κήπο σας:



3.    Διαμορφώστε ένα χτιστό τραπεζάκι που μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα… ψυγείο το καλοκαίρι και ως … τζάκι για τις κρύες μέρες!!!:


4.    Σχεδιάστε και δημιουργήστε ένα Μαροκινό αίθριο:



5.    Δώστε προσοχή στο φωτισμό και νοιώστε τη μαγεία!!!:



6.    Σχεδιάστε ένα ανοιξιάτικο και πολύχρωμο αίθριο:



7.    Φτιάξτε μια θαυμάσια κούνια- πολυθρόνα - ανάκλιντρο:



8. Το αίθριο είναι άνετο και τόσο φιλόξενο! Προσθέτουμε χρώμα στη διακόσμηση και επίπλωση με το δικό μας γούστο, αλλά και βαλάντιο. Από γουστόζικα ακριβά έπιπλα, έως, ακόμη καλύτερα, κατασκευές από ξύλινες παλέτες και άλλα άχρηστα ως τότε, υλικά!:


LamiaTimes.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη