Φρίκη στη Λαμία: «Ίσως να πήρε μόνο του τα ναρκωτικά», ισχυρίζεται ο πατέρας του 18 μηνών βρέφους

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζουν η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το μόλις 18 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» έπειτα από κατάποση ναρκωτικού χαπιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας ήταν αυτός που έδωσε ναρκωτικό χάπι στο παιδί γιατί το κλάμα του, τον ενοχλούσε. Είναι κάτι που καταγγέλλει και μία από τις γιαγιάδες του μωρού.

Από την άλλη πλευρά όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο πατέρας αλλά και η μητέρα η οποία είναι ανήλικη, ισχυρίζονται ότι δεν έδωσαν αυτοί το χάπι στο παιδί.

Τα χάπια απεξάρτησης του πατέρα τα έκρυβαν σε ένα πολύ ψηλό σημείο, προκειμένου να μην το φτάνουν τα παιδιά. Ωστόσο αυτή τη φορά ο πατέρας τα ξέχασε πάνω σε ένα κομοδίνο, έπεσε να ξαπλώσει και εκείνη τη στιγμή το μωρόπήρε ένα από τα χάπια, την καρτέλα, και ξεκίνησε να το μασάει.

Ο πατέρας το κατάλαβε, προσπάθησε να του το βγάλει από το στόμα, διαπιστώνοντας ότι είχε μασήσει το μισό χάπι.

Εκείνη τη στιγμή έφτασε η μητέρα στο σπίτι.

Το μωρό ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως, όπως ισχυρίζονται οι γονείς, ήταν εκείνοι που οδήγησαν στο νοσοκομείο της Λαμίας και είπαν στους γιατρούς, τι ακριβώς έγινε.

Δυστυχώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, τα πράγματα δεν ήταν καλά στο νοσοκομείο της Λαμίας και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Έτσι το μωρό εστάλη κατευθείαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα.

Οι συγγενείς του 23χρονου πατέρα, ισχυρίζονται ότι η μητέρα πρέπει να βγει αμέσως από τα κρατητήρια και δεν πρέπει να κατηγορηθεί, γιατί δεν ευθύνεται για τίποτα και πρέπει να πάει κοντά στα παιδιά της, που την χρειάζονται.

Βέβαια, όπως λένε, επειδή ο πατέρας εδώ και καιρό κάνει χρήση ναρκωτικών και δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να την σταματήσει, ίσως θα έπρεπε, όπως ισχυρίζονται, για να βάλει λίγο μυαλό, να τον κρατήσουν στη φυλακή.

Η υγεία του μωρού

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα νέα είναι καλά για το 18 μηνών μωρό που εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω κατάποσης ναρκωτικού χαπιού.

Το μωρό έχει μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στη δεύτερη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχουν ολοκληρωθεί οι αιματολογικές εξετάσεις και αύριο θα ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν έχει επηρεαστεί κάποιο όργανο του παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι το μωρό είναι καλά, απύρετο και ευδιάθετο.

 euro2day.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη