1 εκατ. οχήματα ανακαλεί η BMW για κινδύνους φωτιάς

Την ανάκληση ενός εκατομμυρίου οχημάτων της ανακοίνωσε την Παρασκευή η BMW. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η εταιρεία προσχώρησε σε αυτή την κίνηση για δύο διαφορετικά ελαττώματα που εντοπίστηκαν και ενδέχεται να προκαλέσουν φωτιά στο όχημα.
Όπως ανακοινώθηκε οι ανακλήσεις γίνονται στη Βόρειο Αμερική αλλά δεν αποκλείεται να επεκταθούν και σε άλλες χώρες.
Ποια μοντέλα αφορά
Η πρώτη ανάκληση αφορά 670.000 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 2006 έως το 2011 όπου ενδέχεται οι καλωδιώσεις του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού να υπερθερμανθούν με τον κίνδυνο να εκδηλωθεί φωτιά στο όχημα.
Η δεύτερη ανάκληση καλύπτει 740.000 οχήματα που κατασκευάστηκαν στην περίοδο 2007-2011 και μπορούν επίσης να εκδηλώσουν υπερθέρμασνη στο σύστημα της βαλβίδας.
Η ανάκληση περιλαμβάνει οχήματα 128i, 3-Series, 5-Series και X3, X5 και Z4. Ο εκπρόσωπος της BMW Michael Rebstock είπε ότι “οι ανακλήσεις καλύπτουν περίπου 1 εκατομμύριο οχήματα, σχεδόν όλες στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 15.000 στον Καναδά και ενδέχεται μπορούν να επεκταθούν. Εξετάζουμε αν θα είναι αναγκαίο στο μέλλον να διευρυνθεί η κίνηση αυτή και σε άλλες χώρες”, δήλωσε.

https://www.insurancedaily.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη